Sådan får du dårlig Gas ud af en Push plæneklipperen

February 4

Sådan får du dårlig Gas ud af en Push plæneklipperen

Forlader gas i din push plæneklipper for længe kan forårsage gas at gå dårligt. Når dette sker, vil græsslåmaskine ikke starte. Du skal dræne hele brændstofsystemet for at få maskinen tilbage op og køre. Efter sæsonen slåning altid dræne benzin fra brændstofsystemet eller bruge brændstof stabilisator til at holde gas frisk i op til et år. Denne procedure vil tage 15 minutter at udfylde.

Instruktioner

•Indstil push plæneklipperen på en hård, plan overflade. Find karburatoren på venstre side af motoren, direkte under luftfilter. Skub en olie pan under karburator til at fange benzin. Skub spændebånd på brændstof linje fra karburatoren med nål næse tænger.

•Træk brændstof linje off karburatoren og sigte brændstof linje på olie pan. Give gas til at dræne fuldstændigt i gryden. Fjerne bolten fra bunden af karburatoren med den skruenøgle og skub skål fra karburatoren. Rens karburator skål af sprøjtning med karburator renset og derefter aftørring med en klud. Spray karburatoren renere i udsatte jet bolt skruer ind der holder skålen mod karburatoren.

•Sæt skålen tilbage på plads og stram bolten med en skruenøgle. Skubbe brændstof linje tilbage på karburatoren og skub spændebånd tilbage mod karburatoren.

•Fyld benzintank med friske gas. Fjern det luft-filter dæksel, og skub ud af luftfilteret. Spray en lille mængde af karburatoren renere i toppen af luft-filterholderen; Dette vil støtte i at motoren starter i tilfælde af eventuelle forslidt gas forbliver i karburatoren.

•Start motoren og lad den køre i flere minutter, indtil motoren kører problemfrit.

Tips & advarsler

  • Når motoren genstartes, vil hvid røg larme fra udstødningen; Dette er resterende dårlig brændstof brændende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com