Sådan får du din Suffolk County skøde

May 16

Sådan får du din Suffolk County skøde

Har du i Suffolk County og har brug at få en kopi af din gerning? Hvis det er tilfældet, Følg disse instruktioner.

Instruktioner

•I PERSONHvis du har brug for det hurtigt, kan du gå direkte til departementet aktindsigt på County Degnens kontor i Karlslunde, NY og få det samme dag. Adressen er

310 center DriveKarlslunde, NY 11901

Se nedenstående link til kort og rutebeskrivelse. Deres arbejdstid er mandag-fredag 9 AM til 5 PM (Prøv at være der ved 4:30). De skal ejendomsskat-ID, som kan være fundet på en ejendom skatteopgørelse eller ved at kontakte by assessor hvor ejendommen er beliggende. Omkostningerne vil være mindre end $5 for en kopi og mindre end $10 for en bekræftet kopi.

•Du kan få en kopi af et skøde ved at sende en skriftlig anmodning til den offentlige adgang afdeling beliggende på County Degnens kontor i Karlslunde, NY. Send det til:

Att: offentlig adgangSuffolk County degnen310 center DriveKarlslunde, NY 11901

Du skal angive din ejendom skat-ID, som kan være fundet på en ejendom skatteopgørelse eller ved at kontakte by assessor hvor ejendommen er beliggende.

For at modtage en ATTESTERET kopi af skødet, vedlægge en 'Ikke at overskride' check på $10 til Suffolk County degnen at modtage en PLAIN kopi Vedlæg en 'Ikke at overskride' check på $5 (se billede). Foretage kontrol der skal betales til 'Suffolk County degnen'.

Det kan tage op til 10 arbejdsdage til at modtage det med posten.

•Hvis du har brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte kontoret for Suffolk County kontorelever på (631) 852-2000 eller klik på linket ud Info nedenfor.

Tips & advarsler

  • De tager ikke anmodning om dokumenter via telefon, e-mail eller fax eller gøre de sende dokumenter via e-mail eller fax.
  • Skødet er et offentligt optage dokument så du ikke behøver at være ejeren af ejendommen at fremskaffe den.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com