Sådan får du El til en afsidesliggende hytte

May 30

Sådan får du El til en afsidesliggende hytte

Din drøm hytte i bjergene har smukke sceneri, rustikke omgivelser og beskyttelse af personlige oplysninger du har længtes efter. Men ingen elektricitet vanskeliggøre kørelys, apparater og din computer. Du har brug for en måde at få elektricitet til din afsidesliggende hytte. Dette kunne betyde, at forhandle med din lokale el-selskab, eller at finde en måde at levere off-grid magt til at gøre dit hjem alt du ønsker det skal være.

Instruktioner

Konventionelle elektriske ledninger

•Indstil den nærmeste kilde til elektricitet til din kahyt. Look for transformere på pæle langs veje, der fører til kabinen. Tal med dine naboer og Spørg dem, hvad de gør for magt.

Kortindgangsdør den offentlige nytte, der giver elektricitet i området. De vil bestemme, hvor langt din kahyt er fra nytte adgang. Hvis din kahyt er placeret mere end en foreskrevne afstand fra strømkilden, du bliver nødt til at betale for at få polakkerne plantet og linjer løber for din magt. Magt selskab min beregning du et gebyr for at opbygge magt linjer til din ejendom, eller de kan kræve dig til at hyre en uafhængig entreprenør til at installere linjerne.

•Indstil op en betalingsordning med firmaet utility til at betale for at køre elektrisk linjer til din kahyt. Afhængigt af virksomheden, kan de tillade du til at betale omkostningerne over en årrække, med betalinger tilføjet til din elregning, indtil du har dækket hele beløbet. For meget store beløb, kan de dog kræve betaling op foran. Hvert selskab vil have sin egen politik.

Off-Grid magt

•Indstil hvor meget elektricitet du skal bruge til dit hjem. Anmeld el-regninger fra din tidligere hjem til at se, hvor mange kilowatt du brugte hver måned. (Reference 2) Sæt tallene i en online regnemaskine til at bestemme størrelse solpaneler eller vindmølle du vil skal installere.

•Vælg en alternativ energikilde: Sol eller vind. Foretage en site undersøgelse for at afgøre, om du har tilstrækkelig sollys eller vind hastighed for solenergi eller vindkraft.

•Installer solpaneler eller en vindmølle eller leje et selskab til at gøre arbejdet for dig.

Tips & advarsler

  • Elselskaber kan nægte at køre elledninger til nogle fjerntliggende steder, fundet det upraktisk at gøre.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com