Sådan får du en Air condition kompressor

June 19

En air condition kompressor er den vigtigste del af enheden og ligger uden for. At holde området kompressor i god stand vil holde din kompressor arbejder længere. Fjerne ukrudt, højt græs og eventuelle blokeringer at holde luftstrømmen går til kompressoren. Hvis det er tid for dig at få en anden kompressor, vil et par nyttige tips spare dig tid og penge.

Instruktioner

•Tag en pen og papir med dig udendørs til kompressoren. Find serienumre, modelnumre og kapacitet af klimaanlægget, som er normalt placeret på en metalplade på kompressoren. Du skal muligvis en lommelygte til at læse tallene, hvis de er falmet. Stole ikke på ejere manualer, der fulgte med air condition, du måske ikke har de rette ejere manual for din enhed.

Kortindgangsdør producent af klimaanlægget, især hvis din enhed er stadig under garanti. Fabrikanten kan erstatte kompressoren eller give dig en rabat på en ny enhed. Producenten vil også give dig navnet på lokale virksomheder, der er certificerede teknikere eller garanti arbejde for dem.

•Look i de lokale gule sider under "Air conditionere reparation." Nedskrive navnet på virksomheden og gå online for at tjekke Better Business Bureau for eventuelle klager.

Kalde virksomheden og spørge, om de sælger eller servicere den producent mærke du har. Spørg prisen for en kompressor først, så spørger den installerede pris. Hvis du kan installere kompressoren selv, vil du spare penge. Nogle byer eller lokaliteter tillader kun licenseret håndværkere til at installere. Den lokale forhandler vil have nye og istandsatte kompressorer tilgængelige.

•Shop online til en air condition kompressor. Nogle hjemmesider sælge kun online og forsendelsesomkostninger er dyre; dog kan det være den eneste måde at købe kompressor for producenten. Hvis du planlægger at shoppe online, Sørg for, du køber fra en hjemmeside, der tilbyder en garanti og returret hvis nødvendigt. På grund af vægten af en kompressor er det bedst at købe lokalt, hvis det overhovedet er muligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com