Sådan får du en endnu Finish med en plet & polyurethan kombination

October 22

Sådan får du en endnu Finish med en plet & polyurethan kombination

Kirsebær og andre typer af lys skov pletten ikke jævnt. Så de skal males med en polyurethan sealer, også kaldet en lak eller en lak, for pletten tørre en selv farve. Opnå en selv finish samtidig med farvningen din træ ved hjælp af en polyurethan fugemasse tonet med en plet, anvende det med enkle malingen, børstning teknikker.

Instruktioner

•Sand ned overfladen af træ til at fjerne enhver maskine fræsning mærker, riller og dybe ridser. Sand i retning af træets årer. Start med en groft 80 grus sandpapir, og sand ned hele overfladen. Derefter sand hele overfladen med medium 120-sandkorn sandpapir. Sand væk ridser fra 120-sandkorn sandpapir med en fint 220 sandkorn sandpapir. Tør ned træ med en tack klud.

•Thin af untinted polyurethan sealer med fortynder. Brug forholdet 1-1--1 pt. fortynder til 1 pt. polyurethan sealer-- og omrøres med en maling stick. Anvend et jævnt lag af untinted polyurethan sealer på træ. Vent 8 timer til det tørre, derefter en anden jævnt lag af sealer. Vente 12 timer for sealer til tørre og oprette eller hærde. Let sand ned sealer frakke med 320-sandkorn sandpapir. Tør ned træ med en tack klud til at fjerne den slibning støv.

•Applicer et jævnt lag af un-tyndet eller fuld styrke polyurethan sealer, der har været tonet med pletten, ved hjælp af en skum børste. Pletten mindre overflader som stoleben eller skuffefronter først, derefter gå videre til at plette de større områder af træ. Pletten ikke overlap, som du male det på, eller du vil ende op med et sted, der er en dybere farve end andre områder. Line op i kanten af pletten penselstrøg på overfladen af træ, af let rørende penslen i nærheden en kant og flytte den hen over overfladen på anden siden. Børste fra venstre kant til højre kant. I næste afsnit af træ, skal du flytte pensel i modsat retning, fra højre til venstre.

•Aftør off overskydende pletten med en ren klud. Lad det sidde 12 timer for at tørre og derefter slibe det med 320-sandkorn sandpapir. Tør ned træ med en tack klud og derefter anvende en anden frakke af den tonede polyurethan sealer. Let sand ned sealer frakke med 320-sandkorn sandpapir. Tør ned træ med en tack klud til at fjerne den slibning støv.

•Stir klart satin finish med en maling stick, kan som det kan være fast eller adskilt i malingen. Anvend et jævnt lag af klare satin finish topcoat på træ med en skum børste. Vent 8 timer på det tørre. Let sand ned sealer frakke med 320-sandkorn sandpapir. Tør ned træ med en tack klud til at fjerne den slibning støv. Anvende en anden frakke af den klare satin finish.

•Wait syv dage for pletten og finish til helt helbrede. Anvende en lille dab af gnide olie til overfladen af træ, og gnid det ind med super-fint, 600-grus silikone carbide våde eller tørre sandpapir. Som du gnide olie i, arbejder i små områder, og lejlighedsvis tør ned overfladen med en ren klud og inspicere glans af træ. Områder, der kræver flere slibning vil være i nærheden af skinnende pletter eller lav områder på træets overflade. Når du har nået en ensartet sheen i træ, ren overfladen med en klud og mineral spiritus. Anvende en lille fjerdedel mellemstore dab af mineralske spiritus på kluden, og gnide ned hele overfladen af træet.

•Applicer et jævnt lag af pasta voks til den færdige og bejdset træ. Vente 30 minutter for lag af voks at vende overskyet, så polere det med et træ, pudseklud til en strålende glans.

Tips & advarsler

  • Tack klud er en klæbrig støv-indsamling klud sælges i maling afdelinger på isenkræmmere.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com