Sådan får du en Florida sol vand opvarmningsanlægget forhandlere licens

July 10

Sol vand opvarmningsanlægget forhandlere falder ind under betegnelsen "sol" i listen for forskellige byggeindustrien som staten Florida kræver en licens. Mens nogle kategorier af byggeri kan certificeres statewide eller registrerede lokalt, skal dem der beskæftiger sig med solar registreres af staten. Mens processen med at opnå en licens er omfattende, staten Florida opfordrer forbrugerne til kun arbejde med licenserede entreprenører og tilbyder værktøjer til både entreprenører og forbrugerne til at engagere sig i gensidigt sikker bygning praksis.

Instruktioner

•Kontroller at du opfylder kravene til en licens. Entreprenører skal være mindst 18 år gammel, har fire års erfaring, som kan omfatte college, og være forsikret. (Se reference 1)

•Kontrollér med Kontoret hvad eksamener du er forpligtet til at tage. Tilmeld dig for din test. Betale test gebyr. Den 120-spørgsmål Business og finansielle forvaltning undersøgelse administreres via computer og kandidater er tilladt seks en halv timer at gennemføre testen. Ikke alle kandidater er forpligtet til at tage denne test. (Se reference 2)

•Alle kandidater skal tage en skriftlig eksamen, der kan gives over to dage. Bringe de passende opslagsværker og forsyninger til test, såsom en lineal og regnemaskine. (Se reference 2)

•Kom eksamen, få dine fingeraftryk, der tages for at baggrundskontrol og indsende kreditrapporter. Fremlægge dokumentation for forsikring og betale gebyrerne. (Se reference 1)

•Tag videreuddannelse klasser til at holde din licens. Bestyrelsen kræver 14 timers uddannelse hvert andet år. (Se reference 1)

Tips & advarsler

  • Licensen skal opnås senest fire år efter have bestået eksamen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com