Sådan får du en lædersofa tilbage til sin oprindelige farve

September 9

Sådan får du en lædersofa tilbage til sin oprindelige farve

Holdbarheden af lædersofaer benægtes ikke af dem, der kender dem, men års trofast tjeneste kan gengive en sofa slidt - falmede- og bedrøvet udseende. Fading, eller tab af den oprindelige farve af læder, er ofte forårsaget af rengøring løsninger, der anvendes og eksponering for solens stråler. Regelmæssig vedligeholdelse læder sofa kan ofte forsinke iført processen, men det vil i sidste ende ske. Når det sker, er det forholdsvis enkelt at gendanne lædersofa til sin oprindelige farve.

Instruktioner

•Rengør din læder sofa grundigt med en afdæmpet svamp, ved hjælp af en opløsning af mild skålen vaske opløst i varmt vand. Alle snavs, olie, mad pletter og andre forurenende stoffer skal fjernes så farve løsning vil ordentligt holde sig til læderet.

•Applicer et lag af læder prep løsning til hele sofaen med en blød klud, og derefter krat overfladen af læder forsigtigt at åbne porer. Arbejde i små sektioner, så løsningen ikke tørre ud på læderet, før du er færdig med den. Tillad sofaen tørre fuldstændigt, som normalt tager mellem 15 minutter til en time.

•Sand læder sagte, ridser overfladen lidt. Undgå dybt slibning læderet, da det vil nødvendiggøre yderligere reparationer. Ved hjælp af for meget pres vil forårsage dybe ridser i lædersofa. Sømmene på sofaen kan begynder at flosse hvis du sand over dem, så arbejde tæt på dem-- men ikke sand over dem. Tør slibning støv fra lædersofa med en lidt afdæmpet svamp, og tillade materiale til tørre.

•Spray et lys, jævnt lag læder farve pels over sofaen, arbejder på en sektion ad gangen. Dette fungerer bedst, hvis du arbejder på en foruddefineret afsnit; for eksempel, en pude eller en arm på et tidspunkt. Sprøjtning lange streger vil tillade dig at dække området grundigt uden overlappende eller springe steder. Påfør tre lag af farve for at gendanne lædersofa til sin oprindelige farve, så farvestof til tørre i mellem programmer. Tillad sofaen for at forblive uforstyrret i 48 timer.

•Massage læder balsam i hele sofaen ved hjælp af en blød, fnugfri klud. Bruge en rigelig mængde af balsam, at sikre at du dække revner og sømme i sofaen, også. Tør væk overskydende læder balsam med en ren klud til at undgå overførsel til tøj og hud. Vent mindst to timer før du bruger sofaen for balsam til at tørre helt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com