Sådan får du en opkast lugten af en madras

December 19

Sådan får du en opkast lugten af en madras

Det sker for alle på et tidspunkt. Du vågne op følelse lidt utilpas og før du kan endda gøre det ud af sengen, du mister din middag. Nu skal du få at opkast lugt ud af din madras, men hvordan? Du kan ikke præcis kaste hele madrassen i vaskemaskinen. Det er ikke så svært, som du måske tror at komme at opkast lugt ud af madrassen, selv. Du kan gøre det med varer, du sandsynligvis allerede har i dit hus.

Instruktioner

•Strip i sengen. Kaste de ark og tæpper i vask og køre dem gennem den længste cyklus indstilling – to gange. Dette vil sikre at din sengetøj er ikke bare rent, men også Kim fri og slippe af med nogen opkast lugten.

•Pour bagepulver på alle steder på din madras, påvirket af opkast. Du sætte en kasse med bagepulver i dit køleskab til at absorbere lugte, og det vil gøre det samme for din madras. Anvend rigeligt - ikke bare drys let. Bagepulver er billigt, så du skal ikke være nærig!

• Lad bagepulver sidde i mindst en time. Derefter bruge håndværktøjet på din støvsuger til at suge op bagepulver. Dette vil eliminere en hel del af opkast lugten på madrassen.

•Tag at madrassen uden for. Der er intet som en lille frisk luft og solskin til virkelig få opkast lugt. Selvfølgelig, hvis det regner eller regn forudsagt, skal du springe dette trin. Det eneste ting værre end en madras, der lugter som opkast er et regn-gennemblødt og mugne.

•Få en flaske Febreze eller andre favorit mærke af stof spray og nyd denne madras med det. Febreze ikke bare fjerne dårlig lugt---det lugter fantastisk og får de sidste spor af opkast lugten ud af madrassen mens udskiftning at lugt med en ren, frisk duft.

• Lad din madras tør jo, det har været igennem. Kan du sove på sofaen for en nat eller to, som vil give din madras masser af tid til at virkelig slippe af opkast lugten og tørre op.

Tips & advarsler

  • Hvis du tager din madras udenfor, check det for kryb som edderkopper og myrerne før bringe det tilbage i huset.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com