Sådan får du en vand og luftblandingen til den græsplæne rødder med en perlator

February 17

Græsplæne beluftning serverer mange vigtige fordele, herunder øge ilt, vand og næringsstoffer bevægelse i jordbunden, at hjælpe græs udvikle root strukturer og medvirke til at forebygge forurening af vand systemer af gødning og pesticider køre. Disse problemer er forårsaget for en stor del af jordpakning, den tvungne fjernelse af luft fra jorden på grund af aktivitet aboveground, såsom mund- og køretøj trafik. Beluftning løser dette problem ved at lindre jordpakning og blandinger af vand og luft til græsrødderne. Luftning på græsplæner er typisk udført med en kerne perlator, en enhed, der fjerner stik af jord og deponerer dem oven på din plæne. Som normalt er tilfældet med græsplæne-pleje udstyr, er ved hjælp af en perlator kun til gavn for din græsplæne hvis du bruger det korrekt.

Instruktioner

•Kapacitet din græsplæne grundigt. For din græsrødderne til at modtage den rette blanding af vand og luft gennem luftning, skal plænen være grundigt fugtig--ikke våd eller klæg--før du begynder luftning. Vand i fire dage før udluftning, så at din plæne kan absorbere en tomme af vand.

•Køre den perlator over plænen i mindst to forskellige retninger. Dette vil sikre, at plænen grundigt er tilsat for at give mulighed for tilstrækkelig absorption af vand og luft blandingen hele vejen ned til den græs root struktur. Bestemte kontrolelementer til core beluftere adskiller sig blandt producenter, så Følg producentens driftsanvisningerne til jeres.

•Sørg plænen med jævne mellemrum for bedre sundhed. Da beluftning forbedrer næringsstoffer og vand overføre til din græsplæne græs, du bør se frodig grøn vækst og øget vigor efter luftning. Bemærk dog, at beluftning er mindre tilbøjelige til at forbedre græsplæner på tung lerjord eller jorde, der har sten eller trærødder under linjen jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com