Sådan får du franske Provincial møbler

November 6

Sådan får du franske Provincial møbler

Fransk provincial møbler kan forvandle ethvert hjem til en chateau. Det fungerer godt i en formel spisestue. Det er formentlig de møbler, som du har drømt om, hvis du har ude på et budget. Du kan have været trang franske provincial møbler i år men du var altid bange for at dine børn ville nedrive den. Hvis det endelig tid til at foretage investeringer her er, hvordan man få franske provincial møbler, selvom du er stadig på et budget.

Instruktioner

•Ansigt for indviklede linjer. Fransk provincial møbler har en masse udskæringer & kurver til det. Der er intet simpelt eller moderne om det. Du vil finde fransk provincial sofa i din mors stue. Du ved, det er det rum, du fik aldrig lov til at gå ind i som barn. Hvis du vil have noget mere komfortable, finde en chaiselong. Dette er et hyggeligt sted til at krølle med en bog & det stadig passer til typografien.

•Find udhugget stole. Stof omfattet stole er et varemærke tilhørende franske provincial møbler, så se efter disse. Dette er et sted, hvor du kan skelne din spisestue sæt. Det giver også dig at tilføje farver & mønster ind i stuen uden at være for overvældende. Hvis du er bekymret for hvordan et stof stol vil holde, anmode om, at din stykker skotsk bevogtet. Mens ikke er traditionelle tekstiler, læder og microfiber, er de nemme at rengøre. Plus, vil dine stole mix moderne & traditionelle & være entydigt til din egen personlige stil. Du kan endda bruge din ekstra spisestue stole som spisestole i din stue. Dette samler to rum & du behøver ikke at gemme din ekstra stole i garagen.

•Vælg en finish. Fransk provincial møbler er normalt færdig i en af to måder. For det første indebærer et kirsebær eller mahogni bejdse. Dette er elegante møbler, der kan overføres fra generation til generation. Dette kan være pebret, men da du får så meget brug ud af det, det er værd at investeringen.

Den anden finish omfatter elfenben maling. Denne møbler er ofte fundet i planteskoler, soveværelser og værelser. Det var populært et par årtier siden, så kan du måske finde det i Genbrugsbutikker. Der er normalt en modificeret oval trim på alle døre eller skuffer. Trim er næsten altid malet guld. Hvis du har svært ved at tape off trim, butik hovedet til en kunst levering. De har masser af maskering væsker der, som du muligvis kan bruge. Disse kan være dyrt, men vil være umagen værd, når du får en maling rene linje.

•Tilføj i flere møbler. Indrømmet, ønsker du ikke dit værelse føle rodet. Dog kan du selv finde en fransk provins klaver. Søge efter nyttige elementer som osmannerne eller fuld længde spejle der vil virkelig få dit tema på tværs.

Tips & advarsler

  • Hvis du har arvet franske provincial møbler, som du hader, gøre det til din egen. Male det en funky lime grøn eller hot pink. Bare ikke lade din mor finde ud af.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com