Sådan får du gratis apparater

October 24

Næste gang din kaffemaskine brænder ud eller din vaskemaskine går på fritz, så tjek nogle muligheder for at erstatte varerne gratis før du hovedet ud til butikken. Ofte vil flytter eller remodellering personer give væk brugte apparater. I de fleste tilfælde, de forventer du at afhente varen og de ønsker du at gøre det hurtigst muligt.

Instruktioner

•Kontroller din lokalavis for reklamer, gratis elementer. Du finder det meste varer til salg, men lejlighedsvis vil du finde elementer, der ejer er villig til at give væk.

•Kontrollér Craigslist. Craigslist tilbyder et utal af annoncer for din særlige locale, gør pickup en brise. Søg blot efter det element, du har brug for og se, hvis noget strejker din fantasi. Igen, mange annoncer, vil være for varer til salg, men du vil finde et par gratis varer, også. Kontrollere tilbage ofte fordi nynoteringer er udstationeret hele tiden.

•Kontrollér Freecycle.org. Dette er en almennyttig organisation dedikeret til at forhindre perfekt nyttige varer fra likvidation i en losseplads. Den bedste del om dette site er alt opført helt gratis. Du er ansvarlig for afhentning. Tjenesten kræver du at være medlem, men medlemskab er gratis. Bare skriv i din by til at finde en gruppe i nærheden af dig at se lokale udstationeringer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com