Sådan får du jasmin Polyanthum til blomst

November 1

Jasmin polyanthum, også kendt som Jasminum polyanthum, vinter jasmin, pink jasmin eller kinesiske evergreen jasmin, er indfødte til Kina, men vil vokse næsten overalt i zone 9 og 10. Det giver hvide stjerneformede blomster, der starter ud som pink knopper--hvis du kan få det til at blomstre. Bortset fra at sikre din jasmine er befrugtet med tilstrækkelig fosfor, er nøglen til at få det til at blomstre udsætter det for temperaturer under 60 grader F i en periode på fire til seks uger.

Instruktioner

•Man for din jasmin plante som sædvanlig under det meste af året. Den kan lide at være potteplanter eller plantet i en sandstrand, godt afdrypning jord og holdt i delvis til fuld sol, ideelt set fire eller flere timer af uhindret sol om dagen. Befrugte det hver to til tre uger med en 15-30-15 (høje fosfor) gødning. Vand den jævnligt i løbet af sommeren, ikke helt så ofte i løbet af vinteren.

•Start indstilling anlæg uden for i August (hvis det er indkapslede) således at det er udsat for temperaturer mellem 40 til 60 grader F. Hvis dit område ikke tilbyde denne temperaturområde natten, finde en passende erstatning - for eksempel et uopvarmet værksted. Hvis din jasmine er plantet i haven, skal du blot vente og håbe på temperaturer til at droppe lav nok til at tilskynde den til at indstille blomster.

•Fortsæt udsætter dit anlæg til temperaturer på mellem 40 og 60 grader F indtil du mærke blomsterknopper danner. Dette kan tage mellem fire og seks uger. Når du ser knopperne, flytte din plante inde hvis du kan lide. Hvis du skal medbringe planten indendørs, før denne periode er gået på grund af faldende temperaturer, er der stadig en chance for den kan blomstre.

•Hold dit anlæg i en lys, kølig sted hele vinteren. Et uopvarmet drivhus eller våbenhuset (hvis din vintre er ikke forfærdeligt kolde) kan gøre jobbet. Hvis din vintertemperaturer dukkert under 40 grader F, holde anlægget inde for at beskytte den mod kulden; Det anbringes i et smukt oplyst vindue i de fedeste rum i huset.

•Wait til blomsterne til at åbne. Jasmin polyanthum blomstrer sporadisk, oftest i løbet af vinteren og det tidlige forår, så med uforudsigelige intervaller i løbet af året. Knivspids eller skære dine jasmin plante tilbage efter blomstrer dø ud; Dette vil hjælpe, tilskynde kraftige vækst og tunge udbytter af blomster i fremtiden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com