Sådan får du Leed Platinum certificering

November 8

Sådan får du Leed Platinum certificering

Leadership i energi og miljødesign eller LEED, er et system af certificering, der hjælper med at afgøre, om en bygning eller residence blev bygget for at overholde grønne standarder. Nogle eksempler omfatter energieffektivitet, reduktion af CO2-emissioner og hvordan vand effektiv bygningen er, blandt andre. Der er fire forskellige certificering niveauer for LEED: certificeret, sølv, guld og platin. Hvert niveau er nået baseret på et point-system. Materialer og metoder, der anvendes til at bygge en struktur kan optjene point mod LEED certificering eller sølv, guld eller platin status. Jo flere point tildelt, det højere niveau af certificering bygningen vil modtage.

Instruktioner

Dyrknings LEED certificeringskrav. Det er ikke let at LEED-certificeret fordi potentielle bygninger skal opfylde en række strenge krav og tjene 80-110 points for at komme i betragtning til platin certificering.

•Register. Hvis du føler, at din bygning opfylder alle krav til LEED platinum certificering, skal du udfylde en registreringsformular til at få processen i gang. Ved at registrere et projekt, er du bekræfter din hensigt at have projektet erklæret LEED kompatibel. Registrering af projektet vil også hjælpe pege dig i den rigtige retning, i sidste ende hjælper dig med at opnå LEED platinum certificering.

•Forbered din ansøgning. Ud over at sende din registrering og anvendelse, skal dokumentation indgives som en del af processen. En projektgruppe vil blive tildelt til dit projekt og vil hjælpe med at afgøre, om det er berettiget til platin certificering.

•Tilføj ansøgningen. Desværre, dette skridt er i hænderne på administratoren af project. Kun kan han sende en ansøgning, der er blevet anset for velegnet til certificering. Dette vil ske, hvis projektgruppen har fundet bygning at være LEED kompatibel og de føler, at projektet har en chance for at blive certificeret.

•Wait for resultaterne. Ved indgivelsen af ansøgningen, vil ske en gennemgang og LEED certificering vil blive fastlagt. Hvis et projekt er blevet bygget med energieffektive apparater og er blevet bygget for at være miljøvenlig, er den underlagt LEED certificering. Dog niveauet af certificering vil være afhængig af hvor godt miljøvenlige materialer blevet indarbejdet i projektet og det vil også afhænge af hvor meget "grøn" materiale blev brugt i konstruktionen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com