Sådan får du lugte af køkken affald

December 17

Sådan får du lugte af køkken affald

At have en mousserende ren køkken gør ikke godt hvis den første ting, hilser dig er stanken af køkken papirkurven. Nogle gange endda en tom skraldespand har lugte klamrer sig til det fra skrald taske lækager, bakterier eller svamp. Ved hjælp af en overdækket papirkurven komprimator, deodoriseret skraldeposer, eller tage papirkurven ud, så snart du opdager et lugt kan forhindre dårligt lugtende affald i dit køkken, men let at bruge metoder er tilgængelige til at få lugt ud af dit køkken affald.

Instruktioner

• Start med en ren trash beholder. Bære din papirkurven uden for og bruge en lang-håndteres pensel til at skrubbe det med 1/2 kop borax blandet med 1 gallon af vand. Skrub indeni, udenfor, bunden og under randen. Skyl godt med destilleret hvid eddike og vand, slange det ud og tør grundigt med rene klude.

•Sæt et stof skyllemiddel ark i bunden af skraldespanden og sted en affaldssæk i det. Sætte et andet stof skyllemiddel ark i en affaldssæk. Du kan også sprøjte det affald kan med en desodorisering desinfektionsmiddel eller drys Tæppe deodorizer i en affaldssæk.

•Wad op nogle avis, placere det i papirkurven, og drys 1/2 kop bagepulver på det. Bagepulver og avisen vil absorbere lugte og fange udslip.

•Sæt trækul i bunden af skraldespanden pose til at absorbere lugte. Hvis du har råd til det, købe en papirkurven komprimator, der har en indbygget ventilator med en trækul filter.

Tips & advarsler

  • Undgå at overfylde skraldeposer for at forebygge punkteringer i den taske, der kan forårsage ildelugtende indholdet at lække ind i en skraldespand.
  • Holde borax, som er giftigt, væk fra børn og kæledyr og undgå indtagelse eller indånding det.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com