Sådan får du Magnolia træ frø

May 26

Sådan får du Magnolia træ frø

Den fantastiske sydlige magnolia træ er typisk formeres ved podning, layering eller fra stiklinger til kommercielle formål. For de eventyrlystne gartner, men sammenlignes disse metoder ikke med start sådan majestætiske skønhed fra frø. Da Magnolia grandiflora vokser særlig pålidelige fra frø, er der virkelig ingen grund til ikke at gøre dette. Magnolia tree frø er let at samle, men du skal være hurtig. Disse attraktive, lyse skinnende røde frø er en vigtig energikilde til lokale dyreliv såvel som for store flokke af overflytning fugle sydpå for vinteren.

Instruktioner

•Begin ser frø bælg af din valgte magnolia tree omhyggeligt i sensommeren. Som de modne, vil cremet-farvet æggeformet strukturer mørkere til tan eller lysebrune, og blive mere elliptisk i form og woody i tekstur. De vil snarere ligner Pinjekogler. Enkelte hårsække på overfladen af pod vil begynde at opdele åben og du se let de modne lyse rød eller orange frø.

•Brug rene, skarpe Sakse til at skære en modning frø pod fra magnolia tree. Skæres forfaldt frø pod lidt tidligt hvis dyreliv holder slår du til frø, som de modnes. Sæt den på et stykke køkkenrulle på tælleren i et varmt rum direkte sollys. Frø vil fortsætte med at modnes på den sædvanlige måde.

•Pick de store skinnende frø fra pod med fingrene, så snart de dukker op. Læg dem i en beholder med vand til at suge i to eller tre dage. Dette vil gøre det lettere at fjerne frø belægning. Kassér alle frø, der flyder fordi de ikke er levedygtige.

•Sæt frø i en skærm si. Gnide dem kraftigt mod skærmen for at fjerne den kødfulde røde belægning. Vaske dem med hånd opvask sæbe og varmt vand for at fjerne den olieagtig rest. Skyl grundigt.

•Spread frø ud i et enkelt lag på et papir håndklæde på tælleren i et varmt rum direkte sol. Lad dem lufttørre i et par timer.

•Stratify din rensede magnolia tree frø for at forbedre spireevnen. De vil sandsynligvis vokse hvis du plante dem lige med det samme, men dine chancer kunne være bedre hvis du chill dem for en stund første. Læg frøene i en plast beholder med tætsluttende låg. Holde dem mellem 32 og 40 grader F for to til fire måneder.

•Plant din magnolia træ frø. Fortsætte med at gemme overskydende frø i køleskabet i op til flere år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com