Sådan får du mest ud af din præfabrikeret pejs

January 7

Præfabrikerede pejse består af en pejs og metal skorsten arbejder sammen som et komplet system. Normalt lavet af metal, tilføjer de en dekorative og funktionelle funktion til et hjem interiør. De billigere at installere end murværk pejse, men de har visse begrænsninger, at ejerne skal være opmærksom på at holde pejsene sikker og velfungerende på deres bedste.

Utætheder

Fugt siver ud i præfabrikeret pejs systemet kan reducere dens levetid betydeligt. Fugt forårsager metal flue til rust og bære for tidligt. Installeret forkert blinkende og mangler opsigelse caps kan både tillade overskydende fugt at sive ind i flue. Du bør aldrig ignorere lyden af vand dryp i din skorsten, selv hvis du ikke kan se nogen fugt i dit hjem. Har i skorstenen, kontrolleres for utætheder ved en kvalificeret professionel.

Installation

Sørg for, at den, der installerer din præfabrikerede pejs følger brugsanvisningen præcis. En forkert installation omfatter sikkerheden i systemet og kan oprette en brandfare, ifølge skorsten sikkerhed Institute of America. Kontrollere fritrum mellem komponenterne skorsten samt en nærliggende træ indramning for at sikre de falder inden for det anbefalede interval. Træ, der er stadig for tæt på en skorsten kan undergå en ændring, der bevirker at antændes ved temperaturer så lave som 200 grader Fahrenheit.

Fornuftig anvendelse

Du bruger din pejs, kun lejlighedsvis snarere end som din primære kilde til varme vil forlænge dens levetid betydeligt. Ensartet varme temperaturer i skorstenen forårsage metal at svække over tid. Præfabrikerede enheder adskiller sig fra murværk pejs ved at de ikke holde op samt til stress og konstant varmt brande. Bruge enheden præfabrikeret omtanke for at få mest ud af det. Undgå overdreven fyring, og oprette en årlig plan for inspektion og vedligeholdelse.

Fugle

Fugle synes at finde skorsten af præfabrikerede enheder--især ældre enheder med imiteret mursten skorsten boliger--et tiltrækkende sted for deres reder. Desværre, det redemateriale kan enten antændes selv eller forårsage skorsten bliver overophedet ved at blokere off air til resten af systemet. Opsættes en passende skorsten cover kan løse problemet, men skal du sørge for du får den rigtige størrelse til din skorsten, som en dårligt monteret dække stadig tillader fuglene til at bruge din flue indlejring. Tjekke med producenten for arbejdsgruppens anbefalinger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com