Sådan får du min Dispenser-flaske pumpe til at arbejde

September 5

Sådan får du min Dispenser-flaske pumpe til at arbejde

Sæbedispensere, kræver om knyttet til din vask eller enkeltstående, vedligeholdelse for at fortsætte med at arbejde. Hvis din dispenser er installeret ved siden af din vandhane og standser arbejdet, skal du muligvis få under vasken at reparere den. Rengøring din dispenser regelmæssigt er en god idé - det fjerner pletter og bakterier, og hjælper med at holde det fri for tilstopning.

Instruktioner

•Kontakt manualen for din dispenser og kig over din sæbedispenser konstruktion. Du skal have en flaske eller beholder, der indeholder sæbe og en dispenser del, som har en ventil og rør, der skubber sæben gennem hovedet.

•Løsn flaske oppefra dispenser. Fylde flasken med varmt vand og skrue pumpen tilbage på. Pumpe toppen et par gange at fjerne enhver oprustning inde. Hæld resterende vand før påfyldning med sæbe.

•Pour i sæbe anbefales af producenten dispenser. Apparat-maker Bradley tyder på, at sæbe med en afbalanceret viskositet og pH niveau er ideel til sæbedispensere. Tykkere sæber ofte holde fast i den dispenser pumpe og tilstoppe flowet til hovedet.

•Soak din dispenser ventil og pumpe i varmt vand i 20 til 30 minutter eller et rengøringsmiddel. Hvis det stadig er tilstoppet, skal du adskille alle dele fra hinanden. Blød og rengøre hver stykke separat.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com