Sådan får du mus ud af kviste med blæst isolering

December 15

Mus er lille, pelset medlemmer af familien gnaver, der kan forårsage så mange problemer som de beslægtede arter af rotter og større gnavere. Mus er i stand til at tygge gennem kanalen arbejde og endda gøre redebygning boliger inde den blæst isolering fundet i lofter og vægge. Når disse små gnavere tager bopael i en kvist, er der mange steder at skjule. En flere-strenget tilgang er nødvendig for at få dem ud af huset.

Instruktioner

•Tag på handsker og få en kost og støv gryde. Rens dit loftsrum rum for alle mus ekskrementer og reder, hvis du er i stand til at finde dem. Placer reder i en affaldssæk og forsegle det med en uafgjort. Bortskaffe affaldssæk i din curbside pick-up papirkurven eller en dumpster. Dette vil bidrage til at afskrække mus fra at vende tilbage.

•Seal alle huller i loftet med rod wire. Skære rod ledning til at passe de åbninger, ved hjælp af aluminium klip, og sikre ledningen til det hul kanter med skruer, ved hjælp af en skrue pistol.

•Sæt mus fælder rundt på loftet, nær blæst-isolering. Agn fælder med peanut smør eller ost. Ikke angivet fælderne lige bortrejst. I stedet vente 24 til 48 timer før rebaiting og opsætning af fælder. Dette vil skabe en falsk følelse af sikkerhed. Du kan bruge andre fælder til at fange mus og frigive dem, men musene vil sandsynligvis blive offer for andre rovdyr såsom ugler og slanger, fordi de ikke er godt rustet til at overleve udendørs.

•Fjern de mus, der fanges i fælder. Kontrollere fælderne hver en til to dage for at fjerne enhver fanget gnavere, og rebait fælder.

•Sæt mynte planter i dit loft. Mus er frastødt af mønts lugt og vil undgå det. Overvåge mynte planter og erstatte dem som de visner.

Tips & advarsler

  • En anden metode til at få mus ud af en kvist er at vedtage en kat, der ikke er klippet fra en lokal animalsk skjul. Katte vil er naturlige gnaver rovdyr og instinktivt jage og dræbe mus.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com