Sådan får du myrer ud af en Camper

November 5

Sådan får du myrer ud af en Camper

Myrer kan være irriterende skadedyr, der vender tilbage igen og igen hvis det ikke behandles korrekt. Dette kan være særligt problematisk i en autocamper, hvor rum er stram. Oftere end ikke, give at insekter ikke sig til kende indtil du forsøger at nyde køretøj med alle dine fødevarer og forsyninger allerede pakket. Dog med en lille smule af persistens, kan de være gået i et par dage.

Instruktioner

•Locate myrer i camper. Observere deres adfærd og fra hvilken retning de der kommer og går. Bruge en lommelygte, hvis det er svært at se insekter. Spore dem til deres fødekilde og hvor de kommer tilbage til. Markere sted med blå malertape, så du ved hvor de Åbn eller luk camper.

•Purchase flydende ant giften fra en hardware eller haven butik. Produktet er solgt som en injektor med giften inde. Gå tilbage til de steder, hvor myrerne ind og ud af camper. Sprøjte en dosis af Myren gift i et par områder, hvor myrerne direkte rejse. Forsøge at tvinge dem til at mærke giften ved at sætte det på deres vej.

•Ansigt tilbage til kildeplacering mad og fjerne alle løs mad i området. Spray ant trail i området med vindue renere for at dræbe myrerne. Prøve eddike, hvis du ønsker en naturlig drab agent i stedet. Tør området rent med engangs papirservietter til at fjerne alle tegn på mad krummer, støv og døde myrer. Vent for myrer at spise flydende giften og tage den tilbage til reden; Dette sker normalt i omkring 24 timer.

•Gentag trin 1 til 3, indtil myrerne er udryddet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com