Sådan får du Petroleum ud af stof

April 3

Petroleum er et almindeligt anvendte brændstof, opløsningsmidler og fortynder, der kan bruges til mange formål, men det også kan efterlade pletter og odors på overflader, som det kommer i kontakt. Utilsigtet Petroleum Spild eller utætheder på dit tøj skal behandles hurtigt for at undgå permanente pletter. Der er særlige teknikker til at bruge, når behandling af en stof farves med Petroleum for at fjerne mærket og den ledsagende lugt.

Instruktioner

•Blot de farvede område med foldede papirservietter til at fjerne så meget overskydende fugt som muligt.

•Applicer mildt opvaskemiddel til de farvede område med en tandbørste. Brug cirkulære bevægelser til at skrubbe sæbe ind i stoffet.

•Wash stof i din vaskemaskine ifølge instruktionerne for den pågældende type stof. Tilføje en kop hvid eddike til vask.

•Kontrollér stof til enhver dvælende Petroleum lugt når du har vasket det. Hvis du kan stadig finde lugten, gentage hvidvaskning af processen og tilføje en kop hvid eddike.

Hæng stof at tørre i et godt ventileret område, eller sætte det i en tørretumbler med en duftende skyllemiddel.

Tips & advarsler

  • Håndtere Petroleum og petroleum pletter med omhu. Hvis kemikaliet kommer i kontakt med øjnene, flush med vand har nogen transportere dig til en skadestue. Hvis du har inhaleret Petroleum og føle sig syg, ringe til 911. Hvis du har indtaget Petroleum, ringe 911 og drik et til to glas vand for at fortynde kemiske.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com