Sådan får du skiver til at holde op med at ryste eller vibrerende

March 14

Sådan får du skiver til at holde op med at ryste eller vibrerende

De fleste brugere forventer nogle beløb af støj med en vaskemaskine, men nogle gange støj er større end forventet eller ledsages af vibration, rysten eller bevægelse som vaskemaskinen opererer. Hvis dette sker, så nogle opmærksomhed og løsning er påkrævet at reducere eller stoppe vibrationer eller rystelser og returnere vaskemaskinen til roligere funktion.

Instruktioner

•Kontrollér vaskemaskine fødderne af vuggende skive i en diagonal mode. Brug en skruenøgle til at justere fødderne hvis vaskemaskinen teeters eller vakler når rystet. Flytte fødderne med uret for at stramme, eller forkorte, fødderne eller mod uret for at opløfte, eller forlænge, fødderne. Fortsætte indtil hver fod er i fast kontakt med jorden. Spænd lås møtrikkerne på hver fod indtil tæt mod kabinettet i vaskemaskinen.

•Stram den forbinder bolte på vaskemaskiner installeret på en piedestal. Fjerne piedestal skuffen for at nå hver bolt og spænd i en uret bevægelse.

•Fjern alle shipping bolte fra bagsiden af vaskemaskine, inde bag den forreste nederste panel og under karret og kigge efter eventuelle andre sidesten emballagematerialet hvis vaskemaskinen er nye eller for nylig installeret.

•Se gulvet når vaskemaskinen er i en aktiv spin cyklus for tegn på bøjning eller nedbøjning. Placer en ¾-tommer stykke krydsfiner over gulvet til at støtte den vaskemaskine vægt.

•Undgå at vaske alt for mange eller for få elementer i vaskemaskinen, som derved kan tvinge balje ud af balance eller oprette højt vibrerende lyde. Gøre mellemstore vask belastninger og bland forskellige størrelser for at forhindre sammenfiltring.

Tips & advarsler

  • Kontakt en professionel indsats for fejlfinding ikke løser problemet, da der kan være et problem med de motor eller transmission drive remskive, som kræver reparation service.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com