Sådan får du sort valnødder ud af det grønne kabinet

March 30

Sort valnødder er nogle af de mest underholdende nødder tilgængelige i dag. Den ekstreme vanskelighed for at komme til nutmeat forhindrer imidlertid mange forbrugere fra høst deres egen sort valnødder og drev op prisen for valnødder på markedet. Mens det er vanskeligt at komme til centrum med en sort valnød, er fjerne udenfor grønne kabinettet ikke en frygtelig vanskelig opgave.

Instruktioner

•Harvest sort valnødder. Sort valnødder, der er uretmæssigt samlet vil producere lidt, da den grøn shell er fjernet. Derfor begynder i midten af September, begynde at tjekke jorden under sort valnøddetræer for nedfaldne nødder. Da det er bedst at hente nødder inden for et par dage for at falde, Kontroller ofte. Ved slutningen af September eller den første uge af oktober, ryste grene af træet for lidt at hente nødder.

•Tag skallerne fra sort valnødder. Altid bære handsker, når du fjerner grønne skallerne fra sort valnødder; der er sorte olie inde der vil hurtigt og effektivt pletten dine hænder. På en hård overflade, skal du bruge en hammer til at smadre skallerne. Dette vil åbne skallerne, og du kan skræl valnød ud forholdsvis let. Hvis du opdager, at materialet nedenunder skallerne er ekstra fedtet og sort, er det sandsynligt, at nødden var på jorden for lang og er befængt med maddiker; Kassér dette valnød. Hvis du ikke vil bruge en hammer, som sted sort valnød i en skruestik eller en klemme og brug en kniv til at skære valnød vandret, lidt udskæring til en fersken. Når du har scoret hele valnød, twist halvdele, drop valnød i en spand og smide skallerne.

•Rens og afslutte sort valnødder. Når du fjerner skallerne, kaste valnødder i en spand vand til at rense dem og fjerne nogle af de sorte olie. Før du er færdig med valnødder, skal du tillade dem at helbrede i flere uger og knæk åbne kabinettet.

Tips & advarsler

  • Nogle høstmaskiner foretrækker at bruge et køretøj til at fjerne skallerne fra sort valnødder. Oprette en stramt strakte lærred omkring 20 fod bag køretøjet. Med køretøjet i baghjul drev og tilbage dækkene jacked op omkring seks inches fra jorden, placere et bord under et dæk og trykke på bilens accelerator. Som dæk spinder, smide en skallerne under dæk. Dæk vil spytte sort valnød ud på en høj hastighed på lærredet. Men på grund af den iboende risiko, kun bruge denne metode hvis du er meget erfarne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com