Sådan får du Tar ud af din tørretumbler

October 26

Sådan får du Tar ud af din tørretumbler

Steder af tjære i en tørretumbler kræver fjernelse. Forlader tar i tørretumbleren vil forårsage tar til at smelte fra varmen og deponere små bidder på tøj. At fjerne tjære fra tørretumbleren kræver brug af en brandfarlige opløsningsmidler. Petroleum, benzin og mineralske spiritus er bevist tar opløsningsmidler for metal overflader. Disse retsmidler er ikke sikkert for tørretumbler brug. Selv efter vask overfladen for at fjerne opløsningsmiddel rester, kan der opstå brand.

Instruktioner

•Sæt is på tjære indskud inde i tørretumbleren. Tillad is til at hærde tar til 15 til 20 minutter. Skrab så meget af den sprøde tjære, som du kan fra overfladen med en fleksibel, plast spartel eller plast spatel. Brug ikke en metal skraber, da dette vil skrabe og beskadige tørretumbler tromlen.

•Applicer en brandfarlige, citrus-baserede eller soja-baseret all-purpose renere til en klud. Skrub tar pletten med en klud. Fortsætte med at skrubbe indtil pletten forsvinder. Effektive hjem retsmidler omfatter anvende svinefedt eller margarine til tjære med en klud og skrubbe indtil tar nedbryder og overfører til rag.

•Tilføj 1 teskefuld affedtning opvask sæbe til 1 kop varmt vand. Omrøres forsigtigt for at opløse. Dyp en klud eller svamp i blandingen og aftørre den olieagtig rest. Gentag to til tre gange. Aftør overfladen med en fugtig klud til at fjerne sæberester.

Tips & advarsler

  • Tørre en belastning af fugtige klude efter rengøring tørretumbler for at sikre ingen tjære.
  • Inspicere alle tøj tjære før placere dem i en tørretumbler.
  • Brug ikke brandfarlige opløsningsmidler i en tørretumbler. Selv efter vask og tillader tørretumbler til luften, er sandsynligheden for en brand stor.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com