Sådan får du tøj ud af tønde af en Whirlpool Cabrio skive

April 1

Sådan får du tøj ud af tønde af en Whirlpool Cabrio skive

Medmindre du ønsker dit sted til at stinke eller dit tøj til at få jordslåede, skal du vide, hvordan at tage tøj ud af tønden af dine skive. Og mens det er en relativt simpel opgave at udføre, vide, hvordan man korrekt losse en Whirlpool Cabrio skive vil gøre for en bedre hvidvaskning af erfaring, mens du beskytter din tøj og maskine fra skader.

Instruktioner

•Lyt til slutningen af cyklus buzzer at lyden, før du fjerner tøj fra tønden af dine Whirlpool Cabrio skive. Hvis du begynder processen for tidligt, kan tøjet også mættet med vand eller rengøringsmiddel.

•Lift låget på tønden op--vinkelret på den flade toppen af vaskemaskinen. Sørg for, det er fuldt udbygget, så det ikke kraftigt falde tilbage på den flade toppen af maskinen. Hvis det er tilfældet, kan det medføre skader på fjedre af låget.

•REACH din hånd ind i tønden af dine Whirlpool Cabrio skive og fjerne hver artikel af tøj én ad gangen. Især for mere sarte beklædningsgenstande er det vigtigt at fjerne hver separat, så du ikke rive eller beskadige det.

•Sæt hvert tøjindustri i en vasketøjskurv, skal enten overføre til din tørretumbler eller lufttørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com