Sådan farve og stemplet beton

January 15

Sådan farve og stemplet beton

Beton, en kombination af cement, grus, sand, sten, vand og luft, er rygraden i dagens byggeindustrien. Beton er brugt til at bygge bro placering, skyskrabere, hjem fundament, støttemure, kældre, indkørsler, fortove og trædesten. Der er ingen grænser for dens anvendelse i dagens verden. Konkret har været en funktionel men temmelig utiltrækkende byggemateriale tidligere. Nutidens arkitekter, designere og kunsthåndværkere blanding af farve og tekstur til at skabe både funktion og æstetik. Tilføje farve og prægning designs i frisk hældes beton er kendt som konkrete stempling. For at slå kedelig til smukke, er frisk støbt beton stemplet, eller påtrykt mønstre eller designs til at ligne flise, mursten, træ, bambus eller stenbrud flise.

Instruktioner

Stempling dit Design

•Form, hæld og afslutte din cement projekt. Farve og stempling anvendes frisk støbt beton. Tillad betonen til at tørre en smule og "bløder" ud fugt.

•Vælg farver og Køb farvet beton hærdere, konkrete release pulver og konkrete fugemasse. Der er snesevis af forskellige mærker og et væld af produkter til at farve og stemplet beton.

•Rundsending eller drys enten flydende eller pulveriserede farvet beton hærdere på frisk hældes beton. Hærdere vil forbedre overfladen styrken af beton og tilføje farve.

•Følg hærdere med en generøs belægning af konkrete release pulver. Dette pulver, også kendt som antik pulver, forhindrer stempler klistrer til beton. Farve i pulveret vil også tilføje accent og dybde til den stemplede design.

•Start i det ene hjørne af konkrete hæld eller slab og Placer måtten eller stempel. (Latex måtter eller konkrete frimærker kan være købt eller lejet fra konkrete entreprenører eller bygning levering butikker.) Bruge en gummi kølle eller beton stampning værktøj til fast tryk over hele overfladen af mat fast markere indtryk. Løft måtten og omhyggeligt flytte det til det tilstødende område. Juster mat med den første stempling netop. Kvaliteten af din stempling afspejles af din betragtes som placering af frimærker eller måtter. Gentag processen indtil hele projektet har været stemplet. Tillad beton tørre i 24-48 timer.

Anvende den endelige berørings

•Anvend en løvblæser til at fjerne overskydende release pulver. Blæse væk fra dig i én retning. Altid bære en støvmaske, beskyttelse af øjne og handsker når du arbejder med pulvere, der kan blæse i vinden eller forårsage hudirritation.

•Applicer yderligere lag af beton farvede pulvere eller væske. Lade dem tørre mellem frakker. Overdreven farve kan fjernes ved at sprøjte vand med en haveslange eller aftørring beton med en våd klud. Lad det tørre i flere dage før anvendelse fugemasse.

•Spray eller pensel på to til tre frakker af konkrete fugemasse, efter pakke retninger. Fugemasse er især vigtigt at beskytte udendørs overflader, der er omfattet af indefrysning og tør.

Tips & advarsler

  • Stemplet beton er også kendt under navne mønstrede beton eller præget beton.
  • Sørg for at læse og nøje følge producentens pakken instruktioner og advarsler når beton, hærdere, pulvere, fugemasse, og andre produkter, du bruger på dette projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com