Sådan fastgør stillinger til Cement Porches

January 5

Våbenhuset indlæg yde støtte til tagets udhæng. En række metoder bruges til at installere træ indlæg for at cementere veranda dæk. Én metode er at knytte stillingerne til våbenhuset dækket ved hjælp af en aluminium sokkel. Aluminium sokkel er et beslag, der tillægger den træ indlæg og dyvler installeret på veranda deck forhindre soklen og bogføre i at flytte eller flytte lateralt ud af sted, forårsager tab af støtte til våbenhuset tag.

Instruktioner

•Tab en plumb linje fra midten af etageadskillelsen eller overhead bjælken i den ønskede placering af stillingen. Brug blyant og mærke hvor plumb bob møder verandaen. Dette mærke er centrum for stillingen.

•Measure åbning mellem etageadskillelsen og veranda deck Bestem længden af stillingen. Brug blyant til at overføre denne måling til stillingen. Skær posten til størrelse ved hjælp af en rundsav.

•Sæt aluminium sokkel den ene ende af stillingen. Brug en blyant til at markere den sokkel monteringshullerne på bunden af posten. Bruge et bor til at pre bore monteringshullerne med en passende størrelse borehoved at forhindre opdeling under installationen af soklen. Skrue aluminum sokkel til bunden af våbenhuset post ved hjælp af en skrue pistol og ikke-ætsende træskruer.

•Indstil post på plads, så at det Centre på mark gjort tidligere på veranda deck. Brug en plan til plumb stillingen. Tegne en kontur rundt om soklen og fjerne posten.

•Installer ikke-korroderende dyvler i veranda deck. Mål i bunden af soklen til at bestemme placeringen af dyvel rum og Overfør måling til sokkel disposition på veranda deck. Det er bydende nødvendigt, at mindst to dyvler er installeret på veranda deck placeret på modsatte hjørner af sokkel dispositionen at forhindre post fra skiftende sideværts.

•Brug en boremaskine og en passende størrelse murværk bit, bore to monteringshullerne til dyvler i veranda deck. Synke dyvler dyb nok til, at de ikke stikker højere end bunden af soklen hulrum, hvilket ville forhindre post fra indstilling flush på veranda deck.

•Indstil post i sted begyndende med bunden og sørge for sokkel passer godt ind på toppen af dyvler. Tryk på toppen på plads med en hammer og tjekke stillingen for niveau. Det kan være nødvendigt at anvende en bandage til at hæve veranda etageadskillelsen lidt for at give toppen af stillingen til at glide i.

•Sæt toppen af stillingen ved forboring huller på en vinkel gennem post og tå søm det etageadskillelsen eller støtte nærlys.

Tips & advarsler

  • Maling og forsegle begge ender af stillingen før du installerer for at forlænge levetiden af stillingen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com