Sådan fastslås en drejebænk størrelse

May 4

Drejebænke er magt maskiner bruges til at forme træ, metal eller andet materiale. Værktøjet figurer materialet når du hurtigt rotere det langs dens akse mens du trykker på en skærende værktøj. Du skal kende dimensionerne af din drejebænk for at bestemme den maksimale størrelse og form du kan skære fra dit materiale. Du kan bestemme størrelsen af din drejebænk ved at tage to målinger.

Instruktioner

•Locate hul i midten af chuck. Chuck er den cirkulære metalgenstand, der ture for at forme materialet. Det har et hul i midten af det. Visualisere dette som hul i et kransediagram.

•Measure afstanden i inches fra midten af chuck til det nærmeste punkt på sengen. Sengen er den flade del dit materiale hviler på som du forme den. Dette er den første måling. For eksempel kan afstanden mellem midten af chuck til sengen være 4 inches. Flere denne figur af to at komme med "swing". Gyngen er den største diameter materialet kan slås over, klart, på sengen. I dette eksempel er gyngen 8 inches.

•Measure afstanden mellem begge ender af midten af chuck. Skub båndet måling gennem hullet i chuck og tage en måling af chuck's længde. Denne måling repræsenterer den maksimale mængde af materiale drejebænken kan rumme. Dette kan eksempelvis måle 24 inches.

•Kombiner målinger. I dette eksempel er den drejebænk målinger 8 af 24 inches.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com