Sådan fastslås en Frigidaire FWSB34RGS0 skive kapacitet

October 3

Frigidaire skiver kommer i flere forskellige kapaciteter. Jo større kapacitet, de mere tøj, sengetøj og håndklæder i vaskemaskinen kan holde. Eksempelvis vil mange ekstra stor kapacitet skiver hold tyk, king-size seng dyner. Disse samme dyner passer ikke i mange mellemstore kapacitet skiver. For at finde ud af hvor meget Frigidaire FWSB34RGS0 kan holde, skal du kende dens kapacitet.

Brugervejledning

Frigidaire vaskemaskinen brugermanual vil angive kapaciteten af enheden. Hvis du har brugervejledningen, kigge efter kapacitetsoplysninger i afsnittene "bruge" eller "funktioner" i manualen. Som følge af alder af vaskemaskinen er brugermanualen ikke let tilgængelige online eller via Frigidaire kundeservice.

Diameter

For at finde ud af kapaciteten, først måle diameteren af karret. Brug et målebånd til at finde diameteren og bredden af karret i inches. Ikke måle hele bredden af skive enhed eller diameter af den ydre badekar. Måle kun diameteren af den indre badekar, hvor tøjet er afholdt.

Højde

Højden af karret er også nødvendige for at beregne kapacitet. Måle antallet af inches fra bunden af karret til toppen af det med målebåndet. Undgå måling til toppen af skive enhed. Kun finde højden af den indre del af karret hvor tøj er afholdt.

Brug PI

Multiplicere den samlede bredde af karret med pi eller 3.14. Multiplicer dette svar af den samlede balje højde. Resultatet er den samlede kapacitet for balje i cubic inches. Dividere dette tal med 12 til at bestemme kapaciteten i kubikfod. Frigidaire skiver har tromle kapacitet der spænder fra 2,65 til 3.68 kubikfod. Hvis samlet kubikfod af karret er 3.5 eller under, har vaskemaskinen en mellemlang mellemstore kapacitet. Stor kapacitet skiver har en samlet maengde paa 3.6 til 4.2 cubic ft, og ekstra stor kapacitet skiver begynder på 4,3 cubic ft.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com