Sådan fastslås en klimaanlægget størrelse

January 9

Når du køber en air conditioner til en bestemt plads, er det meget vigtigt, at du vælger en enhed med et passende antal BTUs (British Thermal Units) pr. time. Dette henviser blot til mængden strøm klimaanlægget anvendelser. Naturligvis vil en større værelse kræve en højere antal BTUs. Bestemmelse af den perfekte størrelse klimaanlægget er vigtigt, fordi du ikke ønsker at bruge ekstra penge på for stor af en air condition, og du ikke ønsker et klimaanlæg, der er for lille til at afkøle hele rummet.

Instruktioner

•Measure rummet dimensioner med din målebånd. Dette omfatter længden og bredden af alle vægge samt højden fra loft til gulv. For rektangulære værelser, simpelthen flere længde af området ved bredden. For et trekantet område, gøre det samme og dividere med to. For usædvanligt formede værelser er den bedste teknik at opdele rummet i let målelige portioner, Følg de samme trin og tilføje resultater senere for at få hele rumstørrelse.

•Measure område af Vinduer eller døre, der modtager direkte sollys. Værelser, der modtager mere direkte sollys end andre vil normalt drage fordel af en større klimaanlægget.

•Skriv ned din måling oplysninger. Holde papiret handy for når du handler.

•Consider alle andre faktorer, der kan påvirke klimaanlægget, som om rummet indeholder varmekilder producerer apparater eller antallet af mennesker, i gennemsnit, der tilbringer tid i rummet.

•Brug område af rummet og andre data, du har kompileret, der findes industristandarder, der bestemmer BTUs behov. Brug oplysningerne i butikken eller hjemmesiden du planlægger at købe klimaanlægget fra, og de vil kunne fortælle dig den nøjagtige størrelse, du har brug for. Som et eksempel, ville en mellemstore værelse på 350 m² med normal sollys skal en 9.000-BTU kapacitet klimaanlægget.

•Look på klimaanlægget sig til størrelsen af enheden i BTUs. De mere BTUs en air condition tilbyder, jo større værelse det kan køle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com