Sådan fastslås, hvis en ovn aftræksrør er blokeret

January 3

Korrekt udluftning din ovn er en af de vigtigste dele af sikker brug af ovnen. Ovnen ventilationskanaler er ansvarlig for at fjerne giftige og ætsende forbrænding biprodukter og sende dem sikkert ud af hjemmet. I betragtning af betydningen af ovnen ventilation, er det vigtigt for sikkerheden for din familie at vide, hvordan at bestemme, hvis din ovn udluftning er blokeret.

Instruktioner

•Tjek for rust på metal ovn røgrør. Kondens, der danner på indersiden af ovnen røgrør er ætsende og kan forårsage rust til form på metal røgrør.

•Installer kulilte detektorer nær ydersiden af ovnen flue. Blokerede ovn ventilationsanlæg tvinge kulilte og andre forbrænding biprodukter tilbage i hjemmet. Kulilte detektorer registrerer kulilte ved lave nok koncentrationer, at de kan tjene som sekundære indikatorer for flue blokering.

•Hav en HVAC specialist inspicere din ovn flue for blokering eller obstruktion. Uanset hvor meget du tjekke din egen ovn aftræksrør, vil der altid være dele af ovnen ventilationssystem, som du ikke kan få adgang til. Have en HVAC specialist inspicere din ovn aftræksrør og flue, når du først har mistanke om, at de kan være blokeret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com