Sådan fastslås rent sølv eller plade

January 25

Sådan fastslås rent sølv eller plade

Uanset om du er shopping for sølv smykker eller et stykke af antikt sølv, er det vigtigt at fastslå ægtheden af en solid sølv vare fra en forsølvet. Solid sølv stykker fra Europa, Rusland og Amerika er typisk præget med en mark, kontrollere deres ægthed. Når det kommer til sølv smykker, vil mange guldsmede bruge en lakmusprøve for at skelne et stykke solid sølv smykker i forsølvet stykke. Købe en sølv syre testkit over internettet til dette formål at bruge derhjemme. Du kan også tage stykket til en guldsmed for en lakmusprøve.

Instruktioner

•Look for et aftryk varemærke på bunden eller siden af din sølv vare. Det kan læse enhver kombination af "Sterling, 925/925/1000, 900, mønt, Standard, 9584, 800 eller 84." Et aftryk som denne viser, stykket er solid, sterling sølv.

•Look til en blå-lilla nuance på en sølv element. Dette angiver, at elementet er sølv plade og ikke massivt sølv, som vil have en grålig-sort hue.

•Kontrollér stykke for rifter. Hvis nick ser solid hele og ikke en anden type af metal, kunne det tyde på stykket er solgt sølv snarere end sølv plade.

•Anvend en sølv syre testkit på din brik ved at gøre en lille skramme på undersiden med en nål. Sætte en dråbe syre på bunden. Bruge farvekort i kit til at afgøre, om din brik er solid eller forsølvet.

•Tag din brik til en guldsmed og bede ham om at gøre en lakmusprøve, eller ham smelte stykke ned og analyserede til at bestemme indholdet af sølv. Stykket vil blive ødelagt under denne proces, men.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com