Sådan Faux Paint en granit bordplade

December 27

Sådan Faux Paint en granit bordplade

Tællere i dit køkken eller bad kan begynde at se slidt ud og nusset efter et par år. Selv om de er i god stand, kan du ikke lide mønster eller farve af counter overflade. Paint er en mirakelmager på næsten enhver stof. Selv dine tællere kan omdannes fuldstændigt med maling. Granit er den dyreste overflade, som du kan sætte i dit køkken. Hvis du ikke har råd til granit, men du har råd til et par dåser af maling, overveje faux maleteknikker. Faux maleri kan gøre din kedelige linoleum eller Formica til et look, der efterligner granit.

Instruktioner

•Vælg en granit farve og mønster. Kig på granit prøver på en flise lagre til at vælge en granit, som du kan lide. Tage mønstret til din maling butik. Køb tre farver, der findes i granit, som du har valgt. Emalje eller akryl maling vil være den mest holdbare.

•Rengør dine tællere med ammoniak baseret renere og rene klude. Skrub ud alle rester fra tællerne. Enhver snavs efterladt vil forstyrre malings evne til at obligation til overfladen af kabinettet. Tør disken omhyggeligt.

•Sand tæller med mellemlangt sandkorn sandpapir. Skabe tekstur på overfladen af disken med sandpapir. Nogle tekstur vil tillade primer til at synke i og holde sig til overfladen. Aftørre alt slibning støv med en fugtig klud.

•Applicer primer til tællere med en glat foam rolleren. Mætte rullen med primer og rulle et tyndt lag på tællerne. Tillad primer til tørre i fire til seks timer.

•Paint tællere med grundfarven af maling. Vælg den farve, der er mest fremtrædende i granit mønster. Lyse farver granit bør begynde med en hvid eller tan base. En sort granit vil starte med en sort base farve maling. Anvende et tyndt lag af maling med en glat foam rolleren. Tillad den første frakke til tørre at røre ved, ca. 30 minutter. Anvende en anden frakke af samme farve. Gøre det muligt malingen til at tørre helt i fire til seks timer.

•DIP et hav svamp i en af markeringsfarver. DAB farve på disken til at oprette en granit effekt. Skridt tilbage ofte for at evaluere virkningerne af din maling job. Starte med en lille mængde af maling. Du kan tilføje flere hvis nødvendigt. Gøre det muligt malingen til at tørre i 30 minutter.

•Tilføj yderligere accent farver ved hjælp af samme teknik i trin 6. Lag maling til at efterligne udseendet af granit. Når du har opnået det look du prøver at nå, gøre det muligt malingen til at tørre natten over.

•Applicer en urethan topcoat over faux granit maling. Brug en jævn foam rolleren for at anvende toplak. Påfør tre eller fire lag urethan. Tillad dine tællere hærde i syv dage før brug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com