Sådan Faux Paint på Knockdown tekstur

May 27

Sådan Faux Paint på Knockdown tekstur

Faux maleri skaber en bred vifte af udseende, men ikke alle kan genskabes på knockdown tekstur. Færdig ved hjælp af en murske af drywall generelt ikke virker over enhver form for ru gips. Hvornår skaber prøver af din faux finish, praksis på tekstureret tapet eller gips bestyrelser med knockdown tekstur. En glasur finish er en af de få maling finish, der kan anvendes til både gips og glatte vægge.

Instruktioner

•Forbered området maling og projekt ved at fjerne alle møbler fra værelset eller væk fra væggen. Skubbe alle møbler så langt som muligt og drapere med plastik maling presenninger, hvis stand til at flytte fra rum. Beskytte gulvbelægning med drop klude eller andre beskyttende presenninger.

•Sæt maleres tape på alle kanter rørende knockdown tekstur, der ikke skal males. Gnid tape fast, så glasuren ikke sive ind i sprækker i tekstur. Børste på en frakke af vandbaseret akrylmaling på grænsen af båndet rørende knockdown tekstur for at oprette en sealer. Tillad for at tørre to til fire timer.

•Stir sammen en del glasur og en del satin akryl maling. Bland godt, indtil de to væsker er fuldt infunderet i én fast farve. Nedskrive den nøjagtige ratio og maling farve, der bruges til fremtidig reference.

•Applicer glasur til knockdown tekstur ved hjælp af en klud mini roller. Roll hurtigt i tilfældig, naturlige sektioner, der ikke har klare lige kanter. Du må ikke lave sektioner større end tre af fire fødder.

•Crumble op en plast Papirkurv taske eller dele af malere plastik tarp. Løst holder i hånden og kaste sig på glasuren. Plast vil flytte glasur i knockdown krinkelkroge. Fortsætte med at rulle glasur på væggen og manipulere med plast indtil hel væg er malet.

•Tillad knockdown væggen tørre. Tørretider varierer afhængigt af maling, glasur og substrat. Nogle vægge kan tage flere timer at tørre, og andre en hel dag, når glaseret. Returnere alle møbler til oprindelige rum når tør, og fjern alle maling udstyr.

Tips & advarsler

  • Bære handsker for at undgå at malingen på din hud og negle. Brug lang parabol vask handsker, fordi maling og glasur vil få på dine arme, når du bruger store plastikposer.
  • Sikre din knockdown tekstur er base med en satin eller æggeskal glans maling. Glasur vil straks blive absorberet af flade glans maling.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com