Sådan Faux Paint støbt beton pejse

May 1

Sådan Faux Paint støbt beton pejse

For at holde omkostningerne nede, omgiver bygherrer undertiden pejse med beton, giver dig mulighed for at individualisere din pejs for at afspejle din personlige smag og design følelse. Du kan male pejs til at blande sig med de omgivende vægge, eller du kan gøre det ser ud som det er omgivet af mursten, skifer eller marmor, afhængigt af det overordnede design, du ønsker at oprette. Når særprægede mulighed er at gøre pejs ser ud som om det er bundet med læder.

Instruktioner

•Forbered beton til maling. Ren beton med mildt opvaskemiddel og vand. Krat det godt med en stiv børste. Skyl med svamp og frisk vand. Lad tørre helt.

•Brug maler tape til maske ud det område, du planlægger at male og hæld en maling pan primer. Prime beton med en murværk primer. Bruge en rulle til de større områder og en pensel til at nå kanterne, også kendt som skære. Hvis betonen opsuger de fleste af primeren, tilføje et andet lag primer. Primeren hjælper maling stick til konkret, at levere en endnu finish. Lad primeren tørre fuldstændigt.

•Pour base maling farve i en ren maling pan. Male den grundmaling på samme måde du gjorde primer med rulle og pensel. Læder look, bruge varme brune i kanel eller karamel. Lad underlak tørre.

•Mix tre dele glasur med en del mørke brun maling i små maling kan. Arbejder i små områder oppefra og ned, børste på en frakke af glasur og male blandingen. Læg et stykke i avisen fladt på glasuren. Gnide papiret med palm eller kanten af din hånd. Fjern papiret.

•Gentag glasur og papir proceduren indtil hele området er dækket, og den samlede effekt er opnået. Når et stykke i avisen bliver mættet med glasur, kaste den ud og bruge et nyt stykke.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge hånden når gnide avisen, som du kan efterlade fingeraftryk og fingerspids-formet mærker i malingen.
  • Åbne vinduer eller bruge fans til at give ventilation mens maleri.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com