Sådan Feng Shui et lille badeværelse

November 15

Sådan Feng Shui et lille badeværelse

Udsmykning et område med feng shui i sind betyder, at du vil oprette en beroligende område fyldt med farver og accenter, der vil bringe ønskede kvaliteter i dit liv. Badeværelset har altid været anset for et problem i feng shui, da det er fyldt med afløb, der siges at sap energi fra et værelse eller et hjem. Små badeværelser, har især tendens til at være rodet, hvilket er et andet problem med feng shui. Lær at bringe elementer i dit badeværelse og foranledige, at der allerede er der så dit badeværelse er så roligt som resten af dit hjem.

Instruktioner

•Hold dit toilet låg, din vask afløb og dit badekar eller brusebad afløb lukkede når de ikke er i brug. Energi fra dit hjem menes at være konstant tabt gennem afløb, så at holde dem lukket menes at bidrage til at bevare din energi. Holde dit badeværelsesdøren lukket så godt, så energien i rummet er holdt inde.

•Fix utæt rør eller vandhaner. En dryppende vandhane eller rør vil få dig til at være urolig, som du vil føle sig skyldig at du er spilde vand og penge. Der det faste vil gøre dig føle sig bedre, når du er i rummet, skal derfor gøre energien bedre.

•Hold dit badeværelse ren og enkel. Du rense dig selv i badeværelset, derfor din gamle chi kan stå derinde. For at undgå at have det fanget i badeværelset, undgå tunge tæpper eller tæpper, masser af badekåber eller håndklæder eller våde håndklæder. Holde disse elementer inde i kabinetter eller i en linned closet uden for badeværelset.

• Lad naturligt lys ind i badeværelset, hvis du har et vindue. Det naturlige lys vil hjælpe i stuen for at se større samt bringe naturlige chi ind i rummet.

•Skabe planter ind i badeværelset. Planter føje mere naturlige elementer til badeværelset, som hjælper med at rense det af dårlig energi og gamle chi.

•Hold rod til et minimum. Bruge kurve og skuffer til at holde dine emner organiseret og gemt væk i stedet for spredt omkring i badeværelset eller på køkkenbordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com