Sådan Feng Shui et Metal og træ bord

August 13

Sådan Feng Shui et Metal og træ bord

Feng shui er den gamle kinesiske kunst af æstetik, og når praktiseret det menes at påvirke chi eller energi. Chi menes at have evnen til at øge held og lykke i ens liv. Mange faktorer påvirker chi, herunder opstilling af borde og andre møbler i et værelse. Det materiale, som komponerer den tabel, træ eller metal, påvirker ikke chi, men hvor bordet sidder kan påvirke chi evne til at røre ombordværende i rummet.

Instruktioner

•Flyt tabellen så det vender ud mod døren, især hvis du vil placere siddepladser bag bordet som med et skrivebord eller sofa bord. Døren er "udmundingen af Chi," eller hvor energien kommer ind i rummet. Sørg for, at sæderne er på siden af bordet overfor døren; denne måde chi kommer ikke på dig for hurtigt.

•Block nogen lige stier fra forstuen til vinduet med tabellen eller andre møbler. Ikke gør det, vil tillade chi til at undslippe rummet.

•Tillad en klar, veldefineret sti mellem forstuen og tabeller. Roder vej kan reducere evne til positiv energi til at flyde gennem rummet. Også holde stærkt trafikerede områder, åben og uhindret.

•Tillad mindst 3 fødder mellem træ eller metal tabel og andre stykker af møbler.

•Sæt et spejl på væggen så at du kan se forstuen, hvis du ikke er i stand til at placere tabellen foran forstuen korrekt. Et spejl vil beskytte dig mod overraskelser og afspejler chi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com