Sådan filtreres havedamme

November 16

Sådan filtreres havedamme

Opretholde en sund havebassinet kræver styring af mængden af alger, der vokser som følge af overskydende organisk materiale i rigelige solskin. Ved at frafiltrere organiske materialer og ikke lade dem nedbrydes i vandet, vil din have Dam opretholde en sund balance. Konfigurere din Dam for den bedst mulige filtrering, holde ud store partikler og holde fisk i dammen til at arbejde naturligt med andre filtreringsværktøjer til at gøre dit arbejde lettere.

Instruktioner

•Når din fisk kun den mængde, de kan spise i fem minutter. Alger vokser i havedamme, når der er for meget organisk materiale og solskin rådighed. Hvis din fisk ikke er bøvet, vil de spiser algerne og hjælpe med at holde det under kontrol.

•Dæk pond's overflade med et net til at fange blade i efteråret, især hvis du har udhængende træer. Blade, der synker til bunden af dammen forvandles til slam.

•Fit Dam med et mekanisk filter til at fange store partikler. Vandet er pumpet over en svamp-lignende skum eller en børste og vendte derefter tilbage til dammen. Rense filteret mindst en gang om ugen.

•Installer et biologisk filter til at trække vandet på tværs af et porøst materiale, der fanger tingene du ønsker ikke og returnerer det rensede vand til dammen. Dette er den mest effektive måde at filtrere din have Dam. Processen giver mulighed for gode bakterier til at vokse, hvilket letter fordelingen af alger og andre organiske materialer. Dette bør ske efter mekanisk filtrering for at undgå den biologiske filter fra tilstopning.

•Filter (filter) Dam vand gennem en ultraviolet sanitizer. Denne enhed renser filtreret vand med en puls af ultraviolet lys, der dræber dårlige bakterier, mikroorganismer og frit svævende alger. Den steriliseret vand strømmer tilbage i dammen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com