Sådan Find elektriske ledninger i vægge

May 25

Når du udfører en remodel projekt kan det sommetider være nødvendigt at skære igennem væggene til at gøre en åbning, som en døråbning eller vindue eller endda integrerede frysere eller hylder. I dette tilfælde vil du være meget omhyggelig med at ikke skæres i den elektriske ledninger, der kører inde i næsten enhver væg i dit hjem. At finde hvor de elektriske ledninger løber gennem dit hjem kan synes som en udfordring, men det er ganske enkel med de rigtige værktøjer og know-how.

Instruktioner

Find tydelige tegn på Wire stier

•Kontrollér mærke til placeringen af stikkontakter, stikkontakter og væg-monteret lys. Disse elementer er normalt installeret med den ene side af deres forgreningsdåser monteret flugter til en mur stud, og af ledningsanlæg er normalt knyttet til de lodrette studs inde i væggene.

•Kontrollér en note af vægge hvor der er Vinduer eller ingen åbninger på alle. Ledningerne kører normalt i bunden af muren i disse områder.

•Note placering af vægge, der har indbyggede skabe og reoler; ledningsanlæg generelt køre nær bunden af væggen og er typisk synlig inde de lavere kabinetter. Se nøje inde i skabene i nærheden af meget tilbage og toppen af den kabinet plads. Med gulv-til-loft hylder kan de køre i loftet, især hvis der er belysning til hylderne.

•Note områder hvor der er gulv til loft-vinduer. Ledningsanlæg vil som regel køre under gulvet. Kontrollere området loft, fordi nogle installationer kan tage kanaler højt op. Dette gælder især, hvis der er en række forsænket Loftlys eller motoriseret blinde systemer på plads.

•Tag note af vægge med døre, buegange eller pass through. Ledningsanlæg vil generelt køre højt oppe på væggen, undertiden så høje som kroneformen af væggen.

Lokalisere og spore stien til skjulte ledninger

•Anvend en stud-finder der har en WIRE MODE og start med de placeringer, du tidligere har bemærket. Flytte direkte op mur stud over alle stikkontakter og afbrydere. Nogle finderne har en indbygget "blå kridt" rulle bolden, som du kan bruge til at tegne en sporing linje. Hvis din ikke derefter følge med en permanent markør, som du lokalisere ledninger.

•Være opmærksom på hvor den bippende stopper som du bevæger dig langs ledningen, og langsomt flytte finder rundt i en lille cirkel til at flytte stien. Fortsæt med at følge den ledning, gør din sporing linjer, som du går.

•Flyt rundt inde i "kasser" du har nu tegnet på væggen for at finde nogen omstrejfende ledninger eller "sløjfer", at entreprenøren kan have forladt uanset af hvilken grund.

•Sørg opmærksomme på en wire, der ikke synes at føre til en elektrisk element du har bemærket. Linjen kan føre til noget i et tilstødende rum. Afhængigt af følsomheden, vil nogle wire finderne finde audio ledninger, computer kabler, TV-linjer og telefonledninger.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at bruge markør på dine vægge, kan du blot bruge huskesedler, blyant eller kridt i stedet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com