Sådan Find Ørestikker i en Garage uden en Stud Finder

June 1

En stud er two-by-four framing stykket bag arket drywall, der gør op overfladen af din væg. Stud finderne er elektronisk udstyr designet til at finde den tættere træ bag drywall, typisk under forberedelse for forankring noget til en tung nok til brug for støtte fra den stærkere træ væg. Hvis du ikke har en stud finder, kan du stadig finde studs i din garage væg med lidt gammeldags detektivarbejde.

Instruktioner

•Start nær en dør eller et vindue. Disse er altid indrammet af de two-by-four knopper og er et godt sted at begynde.

•Tryk for din kno mod drywall ved siden af døren eller vinduet. Du hører en lidt højfrekvent "dunk", og føler en forholdsvis massiv modstand mod hanen. Dette er hvad en stud lyder og føles bag Gipsvægge.

•Tryk flere inches væk fra døren eller vinduet rammen. Du vil høre en decideret lavere toneleje "dunk" og vil også føle sig mindre modstand mod hanen. Dette er lyden og fornemmelsen af Tom gipsvæg.

•Tryk for din måde på tværs af væggen, lytte til ændringer i banen og føle ændringer i modstand, som du går. De områder, hvor banen er højere og modstand mere fast er områder, der indeholder studs.

Tips & advarsler

  • Studs er generelt indstillet på 16 eller 24 inches fra hinanden, men fra hinanden, ikke nødvendigvis fra døren eller vinduet. Når du finder den første stud i linje, bør du kunne finde andre ved at måle ud på afstand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com