Sådan Find termitter

October 27

Den mest almindelige type af termit angreb i USA er af underjordiske termitter. De trives i fugtige områder, såsom nær Air-condition afløb, tagrende nedløbsrør og brænde. Termitter lever i kolonier, hver koloni har over en million termitter og termite tunneler kan udvides til 50 eller 60 fødder. Termitter har et kastesystem, med arbejdskraft fordelt på de fire kaster: soldater, nymfer, arbejdstagere og den reproduktive kaste. Det første tegn på termitter er normalt at se vingede termite sværme og termite rør, som kan måle fra 1/4 tomme til 1/2 tommer eller mere i diameter.

Instruktioner

•Ansigt til kælderen i dit hjem. Kigge efter tegn på termite aktivitet, som sværme, fløj udgydelse og rør. Bruge en lommelygte til at se nærmere i mørke områder. Tryk en skruetrækker eller lommekniv i karmene omkring ydermur af instituttet, at kontrollere for hule områder. Se nærmere i områder, hvor vandet rør er placeret.

•Ansigt udenfor og markere områder hvor konkrete skridt og plader deltage træ struktur, udvendige rammer for kælder vinduer og indgangsparti med træ skridt, der rører jorden. Brug en skruetrækker eller lommekniv for at tjekke for blød eller hule steder i skoven.

•Kontrollér områder i nærheden af dit hus, som hegnspæle, gamle træstubbe og stablet brænde. Check under barken på træstubbe og brænde.

•Opkald en professionel termite exterminator hvis du finde nogen tegn på termitter, eller gå til din lokale græsplæne og haven butik for at købe termite killer. Placer termite agn på termite rør og steder hvor du kan se tegn på termitter, som fløj udgydelse og termite rør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com