Sådan Find termostaten på vandvarmeren en Energy Saver

December 2

Sådan Find termostaten på vandvarmeren en Energy Saver

Termostater findes i den samme omtrentlige nærhed på alle energibesparende vandvarmere. Proceduren for at få adgang til dem er dog forskelligt, afhængigt af brændstof til at drive vandvarmeren. Termostat på den hot-vandvarmer er adskiller sig fra hjem-comfort termostater: dem hjem komfort ikke kontrollere varmt vand vandhaner, opvaskemaskine og vaskemaskine vandforsyning temperatur, bare omgivende varme. Følg et par grundlæggende instruktioner finder du varmt vand termostat for din vandvarmeren.

Instruktioner

•Indstil hvis den hot-vandvarmer er næret af gas eller elektricitet. Det skal være mærket på tanken. Hvis tanken er dækket med en isolering tæppe, identificere brændstof ved at spore rør. Vær opmærksom på at en gas-drevne vandvarmeren kan også have elektriske nødenergikilde skal under visse omstændigheder, men en eldrevne vandvarmeren har kun elektricitet.

•Look på den nederste del af en gas vandvarmeren at se termostaten på forsiden. Det består af en dial markeret med temperatur forløb. På et elektrisk varmeapparat, vil du se en plade, normalt mærket med en elektrisk advarselssymbol. Der er ingen dial. Termostaten er bag pladen.

•Drej magt ud til den elektriske energi-besparelse vandvarmeren, og fjern derefter pladen ved at skrue det med en stjerneskruetrækker. Fold tilbage isolering og du vil se en skrue med et slot i det--der er termostaten. Temperatur nuancer er markeret på surround. Justere termostaten ved at dreje skruen med en flad-bladet skruetrækker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com