Sådan finder du Administrator af et Forum

December 20

Administratoren af en online forum eller message board er typisk personen der har ansvaret for hele Fællesskabet. De udkonkurrere forum moderatorer i form af myndighed og er typisk i stand til at foretage drastiske ændringer af den måde, et forum fungerer. Hvis du prøver at finde ud af hvem de specifikke administrator er af en bestemt online forum kan du gøre det ved at kigge i et par almindelige steder for disse oplysninger.

Instruktioner

•Look for de stillinger på toppen af et forum, der aldrig ændrer holdning, uanset de seneste aktivitet. Disse stillinger er kaldet "Huskesedler" og bogføres typisk ved enten forum administrator eller ved forum moderatorer. Klik på en af disse indlæg og ser på brugernavne i de første få mennesker, hvem postet i tråden. Forum administrator vil have ordet "Administrator" vises ud for hans eller hendes navn.

Kortindgangsdør, en af forumets redaktører. Redaktører håndhæve reglerne for et online-community. De er typisk tildelt denne holdning af forum administrator. Spørg moderator for skærmnavn af administratoren.

•Opret en ny post på forum med et emne titel svarende til "Der er Forum Administrator?" Eksisterende medlemmer af Fællesskabet vil være i stand til at kime i og give dig med disse oplysninger. Forum administrator kan også reagere på posten.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com