Sådan finder du den bedste haven rorpind

May 17

Sådan finder du den bedste haven rorpind

Haven havefræsere kommer i flere former og størrelser fra traktorer med tilling vedhæftede filer til mini havefræsere, der vejer kun et par pund. Disse maskiner kan bruges til mere end at bryde jorden på en have. Havefræsere kan også komme med vedhæftede filer til dethatching en græsplæne eller grave skyttegrave for rør. Ikke alle havefræsere er rigtige for hver gartner.

Instruktioner

•Undersøg din jord. Kvaliteten af din jord vil hjælpe med at bestemme type og størrelse af rorpind, som du bruger. En lille havejordstykket fyldt med lerede jord kræver kun en lille, 2-cylindret rorpind. Derimod kan mange hektar af rocky eller lerjord kræve en 10-hestekræfter bageste tand tiller. Fræsere med tænderne i front er ikke drevet, har mindre dybde kontrol og er hårdere at skub, mens havefræsere med tænderne i bageste er drevet, giver større dybde kontrol og vil køre sig selv. Desuden spin tænderne typisk frem af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis tænderne spin baglæns kan ved rorpinden stikken tilbage på dine fødder eller ben hvis det støder på en rock eller stædig rod.

Dyrknings tilgængelige modeller af fræsere og deres funktioner. Producenter af haveredskaber som Troja bygget, Husqvarna, håndværker og Mantis har normalt deres nuværende modeller og specifikationer på deres hjemmesider. Bemærk eventuelle vedhæftede filer, der havefræsere kommer med. Tiller vedhæftede filer kan bruges til kant en græsplæne, lufte jorden eller grave en grøft. Typisk gør disse vedhæftede filer ikke så godt et job som en maskine, der er dedikeret til den samme opgave.

•Kontrollér en liste over hver behovet for, at du vil bruge din have rorpind samt et budget til at hjælpe smalle listen over potentielle havefræsere til dem, der vil være mest nyttig.

•Læs handels og consumer magasiner såsom "forbrugerrapporter" eller "Haven vedligeholdelse magasin." Magasiner som disse levere uafhængige vurderinger af rorpinden ydeevne af mennesker, der har testet dem ud. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke tiller vil gøre det bedste job på de opgaver, du vil bruge det til.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com