Sådan finder du den bedste selvkørende eller Gas Push plæneklipper

October 3

Sådan finder du den bedste selvkørende eller Gas Push plæneklipper

Der findes store og små magt plæneklippere på markedet. Her er nogle af de højeste-rated af den selvkørende gas tryk og Akku modeller. Disse modtaget top ratings fra et antal korrekturlæsere for plæneklippere, der er ideel til at bruge omkring en bolig.

Instruktioner

•Kontrollér værdi til prisen. 'Lawn-Boy 10795 indsigt Platinum' prisfastsættelse i på ca $530, blev betragtet som den bedste værdi i sin prisklasse for en selvkørende plæneklipper af Popular Mechanics og ConsumerGuide.com. Det kan nå 5 mph og håndtag godt når der klippes omkring små og svære at få på steder.

•Look for ratings af lavere prissat plæneklippere. Til den lavere pris for en anslået $230 gav Consumer Reports gode ratings til 'Cub Cadet 11A-18MC' gas push plæneklipperen. Der var færre tests gjort på denne model, og på grund af dens ikke opfylder emissionsnormerne kontrol, det er ikke solgt i Californien. Men det var en af de roligste og mest brændstoføkonomiske af gas push slåmaskiner gennemgik.

•Kontrollér ud ekstramateriale. «Honda HRX217HXA', der koster omkring $700, er en gas drevet, selvkørende plæneklipper, der fik top anmeldelser fra flere kilder. Funskins.com og Consumer Reports begge troede det udført usædvanligt godt på bioklip, sække og generelle brugervenlighed.

•Look på effektivitet og vedligeholdelse. Consumer Reports også gav en høj review 'Toro Super Recycler 20092' denne ene omkostninger omkring $500. Det var værdsat for sin rust-fri aluminium deck og dens effektive side-afladning evner.

•Hvis du vil med ledning eller trådløs? Til en anslået pris på omkring $400 gennemgik Black & Decker CMM1200 som en Akku topmodel. Selv om det har en begrænset batteri tid, det er let at håndtere og har en række praktisk justeringer. Kunder målgrupper og de mere end 240 ejere, der gennemgik det på Amazon.com var meget gunstig i deres vurderinger.

•Although der er andre højt ratede Græsslåmaskiner til salg, disse er nogle, der fik de bedste anmeldelser fra eksperter. Yderligere oplysninger om, hvordan at finde de bedste selvkørende eller gas push plæneklipper til dine behov, tjek venligst de yderligere ressourcer nedenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com