Sådan finder du der bygget mit hus

December 6

At finde ud af hvem bygget dit hus er en relativt simpel opgave, hvis struktur blev bygget efter oprettelsen af dit community kode håndhævelse og/eller planlægning afdelinger, som kræver bygherrer til at indsende deres planer de lokale kommunale kontorer og få godkendelse fra en styrende organ. Men hvis du bor i et meget gamle hjem, være forberedt på en tur til ejendom abstrakt værelse på county kontorbygningen. Enten måde, du bruger offentlige registre for at finde svaret.

Instruktioner

•Se dine realkreditlån og titel registrerer for at kontrollere det år huset blev bygget. Hvis opførelse var i de seneste år, kan værftets udseende før den lokale planlægning bord være angivet på den bys hjemmeside. Navnet på inddeling ville bemærkes i disse dokumenter.

•Visit by hall. Bede om at se planlægning bord minutter fra en række datoer før hjemmet byggeri. Ofte, får bygherrer en tidsperiode, som de er forpligtet til at fuldføre projektet efter at have modtaget site planen godkendelse. Du kan også bede om at se alle de boliger udviklingsplaner, der blev forelagt i de seneste år før dit hjem blev bygget.

•Afbryd på county degnen/optagerens kontor. Søg gerning bøger starter med de oplysninger, du allerede har på din ejendom. Når en gerning er registreret, en permanent resultatregistrering sker ofte og er tildelt et nummer at bemærke en gerning bog bind og sidetal til dette dokument. Bøgerne er organiseret efter dato, og hvert dokument vil give dig id-oplysninger til at spore det tilbage til registrering af en tidligere ejer bemærkede i en anden bog. Når du sporer gerningen hele vejen tilbage til ejendommens første indrejse, at posten vil bemærke den første ejer og eventuelt som byggede hjemmet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com