Sådan finder du DRA niveauer

April 30

DRA (udviklingsmæssige læsning vurdering) er et system, hvormed bøger bedømt baseret på læsning niveau som de var beregnet. For eksempel, bliver en bog, der er normeret til tredje gradere godt under læsning niveau af studerende i et sjette-grade klasseværelse. Du kan finde ud af detaljerne om DRA niveauer ved hjælp af internettet.

Instruktioner

•Brug DRL niveauer ressource guide på Scholastic.com. Skolastiske er en bog udgiver med speciale i både fiktion og non-fiktion publikationer for elementære børn op gennem unge voksne i læsning grupper. Bøger kan gennemses på Scholastic via deres DRA niveauer. Hjemmesiden tilbyder en detaljeret opdeling på hvordan hvert niveau adskiller sig fra næste.

•Look for DRA oplysende side på webstedet for dit lokale skole distrikt. For eksempel, har Hamilton Township i New Jersey en detaljeret DRA-relaterede hjemmeside, der ikke kun nedbryder de forskellige niveauer i DRA-programmet, men også forklarer i detaljer om, hvordan disse niveauer relaterer til børn i bydelen.

•Brug "Fladede læsning oversigt" på Readinga-z.com. Denne hjemmeside tilbyder brugernes en generel oversigt på hvert niveau i DRA betyder og hvad typer af titler kan være fundet inden for disse parametre. Webstedet forklarer også, hvordan du afgør, på hvilket niveau for DRA dit barn i øjeblikket læser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com