Sådan finder du en affugter

August 10

Sådan finder du en affugter

Fugtighed kan spille kaos i dit hjem så godt som i dine lunger. På sin egen det er faktisk godt for os, men problemerne opstår, når overskydende fugt forårsager mug og svampe begynder at vokse i hjem, smide sporer i luften vi ånde. En lang række sundhedsmæssige problemer kan opstå, samt skader på selve strukturen i vores hjem. Affugtere kan stoppe alt, ved at reducere niveauet af fugt i luften og de fysiske komponenter af vores huse eller arbejdssteder.

Instruktioner

Sådan finder du en affugter

•Tør ud hele dit hus. Hvis du har en fugt problem og varsel at din maling er peeling eller gips er fugtigt, vil derefter et helt hus luftfugter løse de fleste af dine problemer. Måske er kun din kælderen fugtig. Hvis dette er tilfældet, vil ved hjælp af en affugter i din kælder reducere fugt i resten af huset. Hvis et rum er at tilføje for meget fugt, er at vælge en lille etværelses affugter muligt. Størrelse enhed får du vil være afhængige af den firkantede optagelser af det område, du ønsker at tørre ud. Målet for en enhed, der vil over-kompensation snarere end under-kompensere for området kræves.

•Lyt til enheden. Hvis den kører larmende, ønsker du sandsynligvis ikke det opererer i din stue. Men hvis det kommer til at sidde i din kælder, så støjniveauet er ikke så vigtigt.

•Sørg for at se, om det har automatisk slukning. Det er temmelig standard, men du helt sikkert vil ikke det vand over hele gulvet, hvis du undlader at tømme samling spanden. Mange mennesker foretrækker at bruge drain slangen, så det kan løbe direkte ind i et gulvafløb og ikke afbrydes af en fuld spand.

•Kontrollér, at den har effektive energimærke på det. Hvis dette er noget, du vil køre hele tiden, skal det være så effektiv som muligt. Der bliver nok oplysninger på etiketten for at afgøre, hvor meget El det vil trække. Kører en affugter kan være dyrt. Der er ganske elektricitet drage når kompressoren spark på køle spolerne luften flyder over.

•Analyze de forskellige muligheder der en affugter kan have. Spørge, hvis den har vaskbar filtre. Der er en utrolig mængde af støv i luften, der vil samle sig i filteret over tid. Evnen til at fjerne og vaske et filter er der bare en mindre ting, du skal købe. Hvilken slags kontrol har det? Digital kontrol med mulighed for at sænke eller hæve fugtighed procentdelen af luften er dejlig. Evnen til at beslutte cyklus længde, når du ønsker at køre til forskellige tider, gør det muligt at optø hvis det er nødvendigt og undgå lukning er handy. Hjul for skalten det er vigtigt for mobiliteten evt. Alle disse er muligheder, der kan eller ikke kan være vigtigt for dig, men bør overvejes.

Tips & advarsler

  • Hvis du bor i et område, der får dig til at bruge aircondition 9 til 12 måneder af året, bør et klimaanlæg fungere fint.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com