Sådan finder du en indendørsarkitekt

January 4

At finde en indendørsarkitekt til makeover dit hjem kan virke som en skræmmende opgave. Efter alt, du stole dekoratør for at skabe en indbydende boligareal, som du og din familie kan nyde i flere år eller mere. Heldigvis er der mange forskellige ressourcer, der gør jobbet for at finde en kvalificeret og opleve indendørsarkitekt lettere. At få en anbefaling fra en ven eller foretage telefonopkald til lokale arkitektfirmaer er bare to måder at finde en indendørsarkitekt for dit projekt.

Instruktioner

•Indstil hvad dine behov og mål er for projektet. Lav en liste over hvad du vil resultatet af den udsmykning projekt at være og hvad slags budget du nødt til at arbejde med. Kommunikere med potentielle indretningsarkitekter vil blive lettere, hvis du har en idé om hvilken type udsmykning projekt du har i tankerne.

•Spørg venner eller familiemedlemmer, der har hyret en indendørsarkitekt for anbefalinger. Besøg din ven eller familie medlems hjem for at få et første hånd kig på indendørsarkitekts arbejde. Hvis du kan lide hvad du ser, kalde den anbefalede dekoratør til at oprette en konsultation og stille eventuelle spørgsmål du måtte have.

•Afbryd af din favorit møbler butik for at se om de har en indretningsvirksomhed service. Større møbler butikker ofte ansætte indretningsarkitekter, der professionelt kan dekorere dit hjem ved hjælp af butikkens møbler og tilbehør. Husk på at hvis du bruger en møbelforretning indretningsvirksomhed service, vil du højst sandsynligt begrænses ved hjælp af deres produkter.

•Interview potentielle dekoratører for at sikre, at dekoratør har erfaring i typen af udsmykning projekt du har brug for. Indendørsarkitekt bør være en effektiv kommunikator og nogen, der lytter til dine behov og bekymringer. Kig på den dekoratør portefølje til at se, hvis hans arbejde viser talent og kreativitet, der du leder efter i en dekoratør.

•Consider leje en indretningsarkitekt, der har en formel uddannelse i Boligindretning og er certificeret af American Society of Interior Designers (Se nedenstående ressourcer). Mens mange indretningsarkitekter har mange års erfaring i udsmykning, er der ingen professionelle certificering for dekoratører. I modsætning til indretningsarkitekter, indretningsarkitekter har modtaget formelle uddannelse om, hvordan at læse blueprints og er vidende om strukturer.

Tips & advarsler

  • Bede potentielle Dekoratører at give dig med mindst to henvisninger.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com