Sådan finder du en licenseret hjem interiør Designer

June 12

Sådan finder du en licenseret hjem interiør Designer

Hvis du ikke kan skelne pink fra peach eller spekulerer på, om striber og plaider gå sammen, skal du muligvis tjenestegrene af en hjem interiør designer. Disse fagfolk hjælpe kunder med at vælge passende vindue behandlinger, gulvbelægning, møbler, belysning og farve paletter til en plads. Designere har brug for en medarbejder eller bachelorgrad at få gang i feltet Ifølge Bureau of Labor Statistics. De kan også udføre en læreplads før håndtering af projekter på deres egne. Hvis du har brug for tjenester af en hjem interiør designer, kan du finde en, der er licenseret.

Instruktioner

Kortindgangsdør din secretary of state office eller et lignende reguleringsorgan som næsten halvdelen af alle stater kræver indretningsarkitekter til at blive registreret hos eller licens/certificeret af regeringen. For at finde ud af, hvis det er et krav i din tilstand, skal du kontakte det organ, der regulerer virksomheder i din tilstand. Agenturet kan bekræfte, om en bestemt person er licenseret og kan være i stand til at give en liste over alle state-licens designere.

•Kontrollér med det nationale råd for Boligindretning kvalifikation (NCIDQ). Denne uafhængige organisation administrerer en undersøgelse designere skal passere for at kvalificere sig til stat licenser. En funktion på sin hjemmeside kan du finde fagfolk, der har bestået eksamen og holde et NCIDQ certifikat.

•Find medlemmer af American Society for interiør designere (ASID). For at deltage ASID, skal indretningsarkitekter bestå eksamen som NCIDQ. Den "Finde et Designer" link på organisationens hjemmeside kan du finde ASID medlemmer inden for 500 miles af din placering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com