Sådan finder du en økologisk insekticider

February 15

Har brug for en økologisk insekticider, men ved ikke, hvad man skal vælge? Mad grade diatoméjord er svaret. Mad grade diatoméjord dræber insekter mekanisk, hvilket betyder at det skiver gennem deres exoskeleton, og de dør, fordi de dehydrerer. Denne proces tager som regel bare et par timer, og det bedste er at skadedyr ikke kan opbygge en modstand mod diatoméjord, ligesom de kan med giftige insekticid. Du kan bruge diatoméjord indendørs eller ud, det er helt sikkert. Det eneste, de vil ikke anbefale er vejrtrækning i støvet, fordi diatoméjord kan irritere dine lunger. Perma-Guard diatoméjord er så sikkert, du eller dine dyr kan tage det internt ved at blande det i vand. Her er nogle gode måder at anvende diatoméjord, således at det er mest effektivt.

Instruktioner

•Først skal du finde hvor insekt angreb kommer fra. Hvis det er uden for huset, skal du finde kilden. Jeg bruger en restaurant stil sukker shaker til drys diatoméjord Perma-Guard. Ikke nee til drys i for tung, lige nok til at gøre en Tænk belægning. Hvis du se sporet insekter bruger, drys diatoméjord på sporet for.

•Hvis din anvende Perma-Guard diatoméjord inde i huset, Sørg for du anvende i områder, som insekterne hyppige. Vindueskarme, langs baseboards og under tællere, er gode steder at sprede diatoméjord. Der har været tidspunkter, hvor jeg ville finde myrer i mit hus, og sprede diatoméjord på bordplade i løbet af natten tog sig af problemet.

•Hvis anvendes udendørs, Sørg for at du genanvende diatoméjord Perma-vagt efter regn eller dage med tunge dug.

Tips & advarsler

  • Brug kun Perma-Guard diatoméjord, dette er den eneste sikre mærke at købe. Du kan finde dette mærke online, på mange forskellige virksomheder.
  • Brug ikke pool grade diatoméjord, denne form er giftigt

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com